Tropiclean Shampoo Flea & Tick Relief Νιμ & Εσπεριδοειδή

Original price was: 16,70€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 14,50€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-83 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Tropiclean Shampoo Flea & Tick Relief Νιμ & Εσπεριδοειδή είναι ένα φυτικό σαμπουάν για σκύλους οποιασδήποτε ράτσας, το οποίο καθαρίζει σε βάθος το τρίχωμά τους και δρα κατά των ερεθισμών του δέρματος από τσιμπούρια, ψύλλους και άλλα παράσιτα του περιβάλλοντος.

 Οι αντιπαρασιτικές και καθαριστικές του ιδιότητες αποβάλλουν και απομακρύνουν τις ακαθαρσίες και τυχόν παράσιτα από το δέρμα του σκύλου, ενώ την ίδια στιγμή, καταπραΰνουν και ανακουφίζουν το κατοικίδιό σας από ερεθισμούς και φλεγμονές που δημιουργούν τα τσιμπούρια και οι ψύλλοι.

 Η προσθήκη εσπεριδοειδών χαρίζει στον γούνινο φίλο σας ένα απολαυστικό και ελκυστικό άρωμα, που δημιουργεί αίσθημα ευεξίας, φρεσκάδας και αναζωογόνησης!

 Σύνθεση του προϊόντος:

 Σύνθεση: Απιονισμένο νερό, ήπιο καθαριστικό καρύδας, βρώμη avena sativa, εκχύλισμα νιμ & εσπεριδοειδή, φυσική γλυκερίνη (υγραντικό), σησαμέλαιο, εκχύλισμα πεύκου.



 Διαθέσιμα μεγέθη:

 592ml


 

 

 Το Tropiclean Shampoo Flea & Tick Relief Νιμ & Εσπεριδοειδή σας περιμένει να το ανακαλύψετε στον διαδικτυακό μας ιστότοπο και στα ράφια των καταστημάτων μας σε τιμή προσφοράς, για να απαλλαγείτε και εσείς, αλλά προπαντός ο σκύλος σας από τα ενοχλητικά και επικίνδυνα παράσιτα που καραδοκούν στο περιβάλλον τους.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις