Lechat Indoor Adult Cat

Original price was: 5,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,10€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-65 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Lechat Indoor Adult Cat είναι πλήρης, ξηρά τροφή, ειδικά σχεδιασμένη για ενήλικες γάτες που διαβιώνουν μέσα σε σπίτι και έχουν χαμηλά έως φυσιολογικά επίπεδα ενέργειας μέσα στη μέρα τους.

 Η υψηλή ποιότητα και η ισορροπημένη αναλογία των συστατικών σε συνδυασμό με τη προσθήκη ταυρίνης, ένα αμινοξύ απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς, το οποίο η γάτα δεν μπορεί να παράξει εκ φύσεως, καθιστούν τη τροφή ιδανική για τη βέλτιστη υγεία της ψιψίνας σας και τη κάλυψη των διατροφικών και ενεργειακών της απαιτήσεων.

 Βρείτε τη Lechat Indoor Adult Cat άμεσα διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα σε συσκευασία 400g και σε προνομιακή τιμή προσφοράς, για να βοηθήσετε το κατοικίδιό σας να χαίρει άκρας υγείας μέσα στο σπίτι και να παραμένει πάντα σε φόρμα!

 

 

 Σύνθεση: αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου (27%), ρύζι (15%), καλαμπόκι, ζωικά λίπη (99.5% εξαγνισμένο λίπος κοτόπουλου), αποξηραμένο ψάρι (σολομός), υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη, μαγιά μπύρας, αποξηραμένα ολόκληρα αυγά (1.2%), πολτός αποξηραμένων μήλων (1%), mannan-oligo-saccharide (mos – 1%), προϊόντα μαγιάς (fos – fructooligosaccharides – 0.75%), γιούκα schidigera.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις