Lechat Hairball Adult Cat Chicken

Original price was: 17,50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12,50€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-64 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Lechat Hairball Cat Chicken με πεντανόστιμο κοτόπουλο, ρύζι, αυγά και μήλα είναι μία ξηρά τροφή υψηλής διατροφικής αξίας, εμπλουτισμένη με φυτικές ίνες, που προορίζεται για ενήλικες γάτες με μακρύ τρίχωμα που τείνουν να σχηματίζουν τριχόμπαλες στο πεπτικό τους σύστημα.

 Ειδικά διαμορφωμένη να βοηθά στην αποβολή των τριχόμπαλων από το πεπτικό σύστημα και στην αποτροπή σχηματισμού νέων στο μέλλον, η φόρμουλα του προϊόντος καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της ενήλικης ψιψίνας σας και προάγει τη καλή υγεία του τριχώματος, προκειμένου να μειωθεί η τριχόπτωση και η κατάποση τριχών.

 Εμπλουτισμένη με φυτικές ίνες από πολτό μήλων και μπιζέλια, η τροφή υποστηρίζει τη καλή κινητικότητα και λειτουργία του εντέρου, έτσι ώστε οι τρίχες να αποβάλλονται εύκολα και να μη προσκολλώνται μεταξύ τους, δημιουργώντας μία άμορφη μάζα.

 

 Σύνθεση: αποξηραμένο κρέας κοτόπουλου (25%), ρύζι (15%), καλαμπόκι, ζωικά λίπη (99.5% εξαγνισμένο λίπος κοτόπουλου), υδρολυμένες ζωικές πρωτεΐνες, μαγιά μπύρας, αποξηραμένα ολόκληρα αυγά (1.2%), αποξηραμένος πολτός μήλων (1%), φυτικές ίνες μπιζελιών (1%), αποξηραμένο ψάρι (σολομός), λίπος σολομού (99.5% εξαγνισμένο), mannan-oligosaccharide (mos – 1%), προϊόντα μαγιάς (fos – fructooligosaccharides – 0.75%), γιούκα schidigera.

 

 Βρείτε τη συγκεκριμένη τροφή άμεσα διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, e-shop και τους φυσικούς μας χώρους σε συσκευασία 1.5kg και σε πολύ καλή τιμή προσφοράς, για να διασφαλίσετε τη καλή πεπτική υγεία της γούνινης φιλενάδας σας και την εξουδετέρωση των τριχόμπαλων στο έντερό της.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις