Παιχνίδι Σκύλου Φρούτα & Λαχανικά (με ήχο)

Original price was: 4,60€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,20€.

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 8719138172900 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Παιχνίδι Σκύλου Φρούτα & Λαχανικά (με ήχο) είναι ένα χρήσιμο αξεσουάρ για να προσθέσετε στη συλλογή του τετράποδου φιλαράκου σας, προκειμένου να διασκεδάζει και να αποβάλλει τη νευρικότητα ή το άγχος που μπορεί να νιώθει.

 Σχεδιασμένα με φανταχτερά χρώματα για να κεντρίζουν κατευθείαν τη προσοχή των σκύλων, με το πάτημα ή το δάγκωμα παράγουν έναν διακριτό ήχο που διεγείρει τα ένστικτα των σκύλων και τους βοηθά να αισθάνονται πιο ήρεμοι και ικανοποιημένοι.

 Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για να καθησυχάσετε το κατοικίδιό σας και να το κρατήσετε φρόνιμο όταν θέλετε να πάτε στον κτηνίατρο, σε εξωτερικές δουλειές ή οπουδήποτε μπορεί να νιώσει στρες, ενώ ταιριάζει τόσο σε μικρόσωμες, όσο και σε μεγαλόσωμες ράτσες σκύλων.

 Το Παιχνίδι Σκύλου Φρούτα & Λαχανικά (με ήχο) διατίθεται σε δύο σχέδια (κολοκύθα ή καρπούζι) και σε υπέροχα, φωτεινά χρώματα, για να τα αντιλαμβάνονται καλύτερα τα σκυλιά. Βρείτε τα σε τιμή προσφοράς!

 Διαστάσεις:

    • Κολοκύθα: μήκος 9cm και πλάτος 6cm.

 

    • Καρπούζι: μήκος 10cm και πλάτος 8.5cm.

 

 Χρώματα:

    • Πορτοκαλί

 

    • Πράσινο

 

 Υλικό κατασκευής: 

    • Βελουτέ

 

    • Πολυεστέρας

 

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις