Essential Foods Kingdom Living Pate

4,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-55 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Essential Foods Kingdom Living Pate είναι ένα πλήρες γεύμα σε μορφή λαχταριστού πατέ, με κομματάκια από κρέας αγριογούρουνου και χοιρινού για ενήλικους σκύλους. Την ίδια στιγμή, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γαρνιτούρα πάνω στην ξηρά τροφή του σκύλου, για να προσδώσει έντονο άρωμα και ανεπανάληπτη γεύση.

 Η τροφή παρασκευάζται με 100% φυσικά συστατικά, χωρίς σιτηρά, συντηρητικά και τεχνητά πρόσθετα, για να προσφέρει στα κατοικίδιά μας μια πεντανόστιμη και πολύ θρεπτική γευστική εμπειρία. Πλούσιο σε άρωμα και γεύση, για να ξετρελαίνει τους μικρούς και μεγάλους τετράποδους φίλους μας!

 

 Σύνθεση του Essential Foods Kingdom Living Pate: Κρέας αγριογούρουνου (26%), χοιρινές καρδιές (20%), χοιρινά εντόσθια (19%), άλευρο μπιζελιού (2%), κράνμπερι (1%), μύρτιλα (1%), γκότζι μπέρι (1%), βατόμουρα (1%), λιγνοκυτταρίνη, ανθρακικό ασβέστιο, φύκια Kelp (0,2%), πράσινο τσάι (0,2%), καλέντουλα (0,2%), τζίντζερ (0,2%), σπιρουλίνα (0,2%).

Αναλυτική σύσταση: Ακατέργαστη πρωτεΐνη 9%, ακατέργαστο λίπος 7%, ακατέργαστη τέφρα 2,5%, ακατέργαστες ίνες 0,8%, υγρασία 78%.

 Διατροφικά πρόσθετα ανά kg: Βιταμίνη Α (3a672a) 800IU, Βιταμίνη D3 (3a671) 250IU, Ψευδάργυρος (3b606) 10mg, σίδηρος (3b106) 8mg, μαγγάνιο (3b504) 2,4mg, ιώδιο (3b201) 0,6mg.

 Μεταβολιστέα ενέργεια: 1.090 kcal/kg

 Ανάλωση του προϊόντος κατά προτίμηση πριν: Σερβίρετε τη τροφή σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με φρέσκο πόσιμο νερό. Διατηρείται σε σκιερό, δροσερό και ξηρό μέρος. Μετά το άνοιγμα, φυλάσσεται στο ψυγείο και πρέπει να καταναλωθεί εντός 3 ημερών. Διαβάστε την ημερομηνία λήξης και την παρτίδα του προϊόντος που αναγράφεται στο κάτω μέρος της κονσέρβας.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις