Purina Pro Plan Veterinary Diets CC Cardiocare

27,6097,80

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Purina Pro Plan Veterinary Diets CC Cardiocare είναι μία πλήρης, θεραπευτική δίαιτα για σκύλους που βρίσκονται στο στάδιο της ενηλικίωσης, η οποία έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και πεντανόστιμη γεύση, για να ελκύει και να ικανοποιεί τους τετράποδους φίλους μας.

 Παρασκευασμένη από κτηνιάτρους, ερευνητές και διατροφολόγους για να υποστηρίζει τη βέλτιστη λειτουργία της καρδιάς, η Purina Pro Plan Veterinary Diets CC Cardiocare απευθύνεται σε σκυλάκια που πάσχουν από προβλήματα με τη καρδιά τους.

 Η καινοτόμα και αναπτυγμένη φόρμουλα του προϊόντος περιέχει ένα ειδικό μείγμα από αμινοξέα, λιπαρά οξέα (ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και τριγλυκερίδια μέσης αλύσου, μαγνήσιο, βιταμίνη Ε και ταυρίνη, το οποίο προάγει την υγεία της καρδιάς και υποστηρίζει τα σκυλάκια που πάσχουν από Μυξωματώδη Νόσο της Μιτροειδούς Βαλβίδας στα πρώτα στάδια.

 

 Τα χαρακτηριστικά της Purina Pro Plan Veterinary Diets CC Cardiocare:

  • Υποστηρίζει τη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς
  • Περιέχει ένα πατενταρισμένο και καινοτόμο μείγμα από αμινοξέα, μέταλλα, βιταμίνες και λιπαρά οξέα, το οποίο δρα για τη προστασία της καρδιάς
  • Διατηρεί τη δομή της καρδιάς
  • Διακρίνεται για τα υψηλά ποσοστά πρωτεΐνης και την εξαίρετη γεύση
  • Χάρη στα αντιοξειδωτικά και τη βιταμίνη Ε, η τροφή συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού και τη μείωση του οξειδωτικού στρες στα σκυλάκια μας


 

 Σύνθεση της Purina Pro Plan Veterinary Diets CC Cardiocare:

 Συστατικά: Ρύζι, αφυδατωμένη πρωτεΐνη πουλερικών, καλαμπόκι, κριθάρι, άλευρο πρωτεΐνης αραβοσίτου, έλαιο τριγλυκεριδίων μέσης αλύσου (ΤΜΑ) (5%), αποξηραμένος πολτός τεύτλου, αφυδατωμένη πρωτεΐνη σολομού, κυτταρίνη, ιχθυέλαιο, ανόργανα άλατα, ζωικό λίπος, υδρολυμένες πρωτεΐνες.

 Πρόσθετες ουσίες ανά κιλό: Διατροφικές πρόσθετες ουσίες: Βιτ A: 25 000, Βιτ D3: 820, Βιτ Ε: 1020 mg/kg: Μονοένυδρος θειικός σίδηρος: 87, Άνυδρο ιωδικό ασβέστιο: 2.2, Πενταένυδρος θειικός χαλκός: 13, Μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο: 41, Μονοένυδρος θειικός ψευδάργυρος: 130, Σεληνιούχο νάτριο: 0.12.



 Αναλυτικά Συστατικά: Πρωτεΐνες: 26.5%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 15.0%, Ακατέργαστη τέφρα: 7.5%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 4.5%, Ταυρίνη: 0.2%, Ω-3 λιπαρά οξέα (EPA+DHA): 0.7%, Νάτριο: 0.18%, Μαγνήσιο: 0.15%, Κάλιο: 0.6%

















Ακατέργαστη Πρωτεΐνη (Ελάχιστο) 25.0%
Ακατέργαστο Λίπος (Ελάχιστο) 14.0%
Ακατέργαστες Ίνες (Μέγιστο) 5.5%
Υγρασία (Μέγιστο) 12.5%
Τέφρα (Μέγιστο) 9.5%
Ασβέστιο (Ca) (Ελάχιστο) 0.9%
Φώσφορος (P) (Ελάχιστο) 0.8%
Νάτριο (Na) (Μέγιστο) 0.22%
Μαγνήσιο (Mg) (Ελάχιστο) 0.12%
Βιταμίνη E (Ελάχιστο) 470 IU/kg
Λυσίνη (Ελάχιστο) 1.7%
Ταυρίνη (Ελάχιστο) 0.15%
Μεθειονίνη (Ελάχιστο) 1.1%
Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα (Ελάχιστο) 0.60%


 Βρείτε την Purina Pro Plan Veterinary Diets CC Cardiocare και όλη τη σειρά με τις κλινικές δίαιτες της Purina στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα σε πολύ καλή τιμή προσφοράς για να προσφέρετε στα «μαλλιαρά» παιδάκια μας τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για μια υγιή καρδούλα και ένα γερό ανοσοποιητικό σύστημα!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις