Apothol Pet για Σκύλους & γάτες (Απωθητικό Σπρέι)

10,0014,00

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Apothol Pet για Σκύλους & γάτες (Απωθητικό Σπρέι) ενδείκνυται για όλους εσάς που ψάχνετε εναγωνίως ποιο είναι το καλύτερο απωθητικό σκύλων και γατιών έως ότου εκπαιδεύσετε σωστά και ολοκληρωμένα το κατοικίδιό σας, προκειμένου να μην πλησιάζει και να μην καταστρέφει τα έπιπλα του σπιτιού σας.

 Είτε πρόκειται για ένα μικρό κουτάβι ή γατάκι που μόλις άρχισε την εκπαίδευση της τουαλέτας είτε για ένα ενήλικο σκυλάκι που υιοθετήσατε από τις πυρόπληκτες περιοχές το καλοκαίρι, το απωθητικό σπρέι για γάτες και σκύλους της Apothol είναι σύμμαχός σας στο να εξαλείψετε τις ανεπιθύμητες συμπεριφορές του ζώου.

 Το συγκεκριμένο προϊόν περιέχει αιθέρια έλαια, τα οποία δεν βλάπτουν την υγεία των ζώων, αλλά θεωρούνται τρομερά δυσάρεστα από τους υποδοχείς όσφρησης του σκύλου και της γάτας, με αποτέλεσμα να πρέπει να αποφύγουν τη μυρωδιά τους. 

 Ψεκάζοντας πάνω στις επιφάνειες και τα έπιπλα που δεν θέλετε να μπαίνουν στο στόχαστρο του κατοικιδίου σας, αυτομάτως τα απομακρύνετε από κοντά τους, διότι πολύ απλά απεχθάνονται την μυρωδιά που αναδύουν και δεν πλησιάζουν καν.

 Το απωθητικό για σκύλους και γάτες της Apothol είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνδυαστικά με την εκπαίδευση του τετράποδου φίλου σας, για να πετύχετε πιο δραστικά και γρήγορα αποτελέσματα, τόσο στην ωρίμανση και την υπακοή του, όσο και στην «επιβίωση» των προσωπικών σας αντικειμένων.

 Προτού προχωρήσετε όμως στην εφαρμογή του σπρέι, καλό είναι να εντοπίσετε τους λόγους για τους οποίους ο μπαγασάκος σας ουρεί πάνω στα έπιπλα του σπιτιού σας και αποφεύγει τη τουαλέτα του:

 Ημιτελής εκπαίδευση της τουαλέτας

 Συνήθως ένα κουτάβι ολοκληρώνει την εκπαίδευση της τουαλέτας γύρω στους 6 με 7 μήνες ζωής, αλλά ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, η εκπαίδευση μπορεί να διαρκέσει περισσότερο.

 Τα σκυλιά έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ανάπτυξης και αυτοέλεγχου σε ότι αφορά στην ουροδόχο κύστη και το πεπτικό τους σύστημα, με αποτέλεσμα να ποικίλει το χρονικό διάστημα που χρειάζονται για να εκπαιδευθούν πλήρως.

 Από την άλλη, ακόμα κι αν μπορούν να ελέξγουν τον εαυτό τους, υπάρχει το ενδεχόμενο να υποβόσκουν κάποια προβλήματα ή διαταραχές που εμποδίζουν τη συγκράτηση των ούρων τους, με αποτέλεσμα να έχουν «ατυχήματα» πάνω στα έπιπλα ή το χαλί του σπιτιού.

 «Μαρκάρισμα» περιοχής

 Σε αντίθεση με τα κουτάβια που μπορεί να έχουν «ατυχήματα», επειδή δεν έχουν ολοκληρώσει την εκπαίδευσή τους, τα ενήλικα σκυλιά καταφεύγουν σε αυτή τη πρακτική για να επικοινωνήσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

 Αυτή η συμπριφορά συνήθως παρατηρείται σε μη στειρωμένα αρσενικά σκυλιά μεταξύ ενός έως δύο ετών, αλλά μπορεί να συμβεί και στα δύο φύλα, ανεξαρτήτως στείρωσης. Ένα αρσενικό σκυλί μπορεί να «μαρκάρει» το έπιπλο της τηλεόρασης για λόγους εδαφικότητας, αν δει ή μυρίσει άλλα σκυλιά, ενώ μια θηλυκή μπορεί να το κάνει όταν βρίσκεται σε περίοδο οίστρου.

Φόβος

 Ένας σκύλος μπορεί να ουρήσει μέσα στο σπίτι αν τρομάξει με κάτι, παραδείγματος χάρη εξαιτίας μιας καταιγίδας με κεραυνούς ή αν βρεθεί σε ευάλωτη θέση μετά από μια άγρια επίπληξη του αφεντικού του, που συνοδεύεται από έντονη οπτική επαφή και φωνές. 

 Επιπλέον, μπορεί να παρατηρηθεί και σε νεαρούς σκύλους που βρίσκονται κοντά σε μεγαλύτερα, ενήλικα σκυλιά, λειτουργώντας ως ένας τρόπος κατευνασμού μιας κατάστασης.

 Άγχος/στρες

 Σε περίπτωση που το σκυλάκι είναι υπερβολικά αγχωμένο και στρεσαρισμένο εξαιτίας μιας κατάστασης, παραδείγματος χάρη όταν κυνηγιέται από έναν μεγαλόσωμο σκύλο ή όταν το αφεντικό του προσπαθεί να του βάλει σταγόνες στα μάτια ή τα αφτιά, τότε μπορεί να κατουρήσει επί τόπου.

 Μάλιστα, πολλές φορές φορές αυτή η συμπεριφορά σχετίζεται με το άγχος αποχωρισμού που νιώθει όταν το αφεντικό του φεύγει από το σπίτι και καλείται να μείνει μόνο του. Σε αυτή τη περίπτωση, μπορεί να ουρήσει στον τοίχο δίπλα από τη πόρτα ή πάνω στον χαλί, ως ένδειξη εγκατάλειψης και μοναξιάς.

 Υπερβολικός ενθουσιασμός

 Ένα σκυλί που είναι υπερβολικά προσκολλημένο στο αφεντικό του και νιώθει δυστυχισμένο όταν μένει μόνο του για κάποιες ώρες καθημερινά, είναι αναμενόμενο ότι θα νιώσει έναν άκριτο ενθουσιασμό με το που ακούσει κλειδιά έξω από την πόρτα.

 Αυτός ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί εύκολα να το εμποδίσει να συγκρατήσει την ουροδόχο κύστη ή το έντερό του, με συνέπεια, να επιφυλάσσει ένα μικρό «δωράκι» στον αγαπημένο του άνθρωπο.

 Για όποιον από τους παραπάνω λόγους το πιστό σας φιλαράκι αδυνατεί να συγκρατήσει την ουροδόχο κύστη του και προκαλεί συνεχώς ζημιές μέσα στο σπίτι, το πρώτο μέλημά σας είναι να εξακριβώσετε την αιτία του προβλήματος και ύστερα να προχωρήσετε στην αντιμετώπιση.

 Από εκεί και έπειτα, το απωθητικό σπρέι σκύλων και γατιών της Apothol μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε τα «ατυχήματα» μέσα στο σπίτι και μαζί με την εκπαίδευση να τα εξαλείψετε οριστικά.

 Χρήση του Apothol Pet για Σκύλους & γάτες (Απωθητικό Σπρέι)

 Ανακινήστε καλά πριν από το χρήση, προκειμένου να απελευθερωθούν σωστά όλα τα αιθέρια έλαια που περιέχονται στη φόρμουλα του προϊόντος.

 Εν συνεχεία, ψεκάστε όλες τις επιφάνειες του σπιτιού στις οποίες έχει πρόσβαση ο σκύλος ή η γάτα σας από απόσταση 40 έως 50 εκατοστών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία που προτιμάει να πλησιάζει περισσότερο.

 Επαναλάβετε τη διαδικασία μόλις αντιληφθείτε ότι τα αρώματα έχουν εξασθενίσει από τις επιφάνειες που ψεκάσατε. Εφόσον το κατοικίδιό σας σταματήσει να προκαλεί ζημιές μέσα στο σπίτι, σταματήστε τη χρήση του σπρέι.

 Μπορείτε να βρείτε το Apothol Pet για Σκύλους & γάτες (Απωθητικό Σπρέι) στο e-shop της εταιρείας ή να το αναζητήσετε στα φυσικά μας καταστήματα, προκειμένου να κρατήσετε το τετράποδο φιλαράκι σας μακριά από τα προσωπικά σας αντικείμενα και να ολοκληρώσετε πιο γρήγορα την εκπαίδευσή του στους βασικούς κανόνες του σπιτιού.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις