Purina Pro Plan Fortiflora για Γάτες Chews (Συμπλήρωμα προβιοτικών)

Original price was: 39,10€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 33,00€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Purina Pro Plan Fortiflora για Γάτες Chews (Συμπλήρωμα προβιοτικών) σε μορφή λιχουδιών είναι ένα μοναδικό προβιοτικό που βοηθάει στην ισορροπία του μικροβιώματος του εντέρου και στη πρόληψη γαστρεντερικών διαταραχών.

 Είναι κατάλληλο για γατάκια μετά το στάδιο του απογαλακτισμού τους, όπως επίσης για εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γατούλες.

  Ποια πλεονεκτήματα διακρίνουμε στις συγκεκριμένες λιχουδιές γάτας:

  • Διατηρεί ισορροπημένη και σταθερή τη μικροχλωρίδα του εντέρου, χάρη στο βακτήριο του γαλακτικού οξέος Enterococcus faecium(SF68TM). Ως αποτέλεσμα, προάγεται η συνολική υγεία του πεπτικού συστήματος της γάτας.
  • Επαναφέρει τα κόπρανα της γάτας στη φυσιολογική τους κατάσταση, ακόμα και όταν το κατοικίδιό σας διανύει περιόδους έντονου άγχους/στρες, οι οποίες συνδέονται συχνά με διαταραχές του γαστρεντερικού.
  • Συμβάλλει στη διατήρηση ενός αποτελεσματικού επιπέδου ζωντανών, ωφέλιμων βακτηρίων που εισέρχονται στην εντερική οδό, ενισχύοντας τη δράση τους και την ενίσχυση του μικοβιώματος του εντέρου.
  • Εγγυημένα ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα της γάτας και δρα προληπτικά για την αντιμετώπιση ποικίλων ασθενειών.
  • Αποτελεί μια εναλλακτική και πολύ θρεπτική λιχουδιά που μπορούμε να προσφέρουμε στα κατοικίδιά μας άφοβα κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, για να τα ηρεμήσουμε μετά από μια στρεσογόνα κατάσταση ή όταν είναι λαίμαργα και αναζητάνε τροφή.


 Ποια συστατικά υπάρχουν μέσα στο προϊόν;

 Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα, παράγωγα φυτικής προέλευσης, γλυκερίνη, ζύμες, έλαια και λίπη, διάφορα σάκχαρα.

 Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη: 28,7%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 12,5%, ακατέργαστη τέφρα: 8,0%, ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 2,5%.

 Πρόσθετες ουσίες: Άλλα ζωοτεχνικά πρόσθετα (σταθεροποιητές εντερικής χλωρίδας): CFU/kg: Enterococcus faecium SF68 NCIMB 10415 (4b1705): 2×1012. (mg/kg): ταυρίνη: 5000, 3b103: (Fe: 1307), 3b202: (I: 20), 3b405: (Cu: 137), 3b503: (Mn: 457), 3b605: (Zn: 999), 3b801: (Se: 1.4).

 

 

 Βρείτε το Purina Pro Plan Fortiflora για Γάτες Chews (Συμπλήρωμα προβιοτικών) στο e-shop μας ή αναζητήστε το στα φυσικά μας καταστήματα, για να ανταμείψετε τη γούνινη φιλενάδα σας με μια θρεπτική, αλλά εξίσου εύγευστη λιχουδιά!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις