Hill’s Prescription Diet Canine On Care Stew

Original price was: 92,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 81,60€.

Κωδικός προϊόντος: PETVET-30 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Hill’s Prescription Diet Canine On Care Stew είναι ένα μαγειρεμένο γεύμα για σκύλους με πεντανόστιμη γεύση κοτόπουλου και υψηλή ενεργειακή πυκνότητα, για να προσφέρει όλη τη θρέψη και τη φροντίδα που χρειάζεται ο οργανισμός τους για την αντιμετώπιση σοβαρών παθήσεων.

 Η μεγάλη περιεκτικότητα σε λιπαρά και εξαιρετικά εύπεπτες πρωτεΐνες βοηθά τα άρρωστα σκυλάκια να παραμένουν υγιή και δραστήρια μέσα στη μέρα τους, ενώ συγχρόνως ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό τους σύστημα για τη καλύτερη θεραπεία της νόσου.

 Η τεχνολογία ActivBiome+ παρασκευάστηκε για τη θρέψη του μικροβιώματος του εντέρου, με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται η βέλτιστη υγεία του πεπτικού συστήματος και ο φυσιολογικός σχηματισμός των κοπράνων. Μάλιστα, η εντερική μικροχλωρίδα επιδρά θετικά στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και στη βελτίωση της κλινικής εικόνα των κατοικιδίων μας.

 

 

 

 

 Γιατί να προτιμήσετε τη Hill’s Prescription Diet Canine On Care Stew;

    • Η εν λόγω τροφή είναι πλούσια σε ενέργεια και με απολαυστική γεύση, ώστε να ενθαρρύνει την κατανάλωση της τροφής και την πρόσληψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που χρειάζεται ένα άρρωστο σκυλάκι.

 

    • Διαθέτει μεγάλη περιεκτικότητα σε εύπεπτες, υδρολυμένες πρωτεΐνες, οι οποίες απορροφώνται εύκολα από το πεπτικό σύστημα και ενδυναμώνουν τον οργανισμό των σκυλάκων.

 

    • Παρασκευάζεται με ένα μοναδικό δείγμα πρεβιοτικών, τα οποία θρέφουν το μικροβίωμα του εντέρου και συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού και του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

    • Καλύπτει με επιτυχία τις καθημερινές ανάγκες των σκύλων, χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα λιπαρών συστατικών που περιέχονται μέσα στη συνταγή.

 

    • Η σύνθεση S+OXSHIELD προάγει τη φυσιολογική λειτουργία του ουροποιητικού συστήματος, αποτρέποντας τον σχηματισμό κρυστάλλων στρουβίτη και οξαλικού ασβεστίου.

 

 Ποια συστατικά υπάρχουν στη συνταγή της Hill’s Prescription Diet Canine On Care Stew;

 Σύνθεση: Κρέατα και υποπροϊόντα ζώων (κοτόπουλο 10%), υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως, σιτηρά, έλαια και λίπη, λαχανικά (1,6%), εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ανόργανα συστατικά, οπώρες, αυγά και προϊόντα αυγών, σπέρματα.

 Εξαιρετικά εύπεπτα συστατικά: Συκώτι χοιρινού, κοτόπουλο, άμυλο ρυζιού, ρυζάλευρο, υδρολυμένες πρωτεΐνες, γλουτένη σίτου, φυτικό έλαιο, ρύζι, ιχθυέλαιο, έλαιο κοκοφοίνικα, αποξηραμένα αυγά, ζωικά λίπη.

 Αναλυτικά συστατικά:

Θρεπτική ουσία As Fed2
%
Υγρασία 79 %
Πρωτεΐνη 6.6 %
Λίπος 5 %
Υδατάνθρακες /ΕΕΝ 7.3 %
Ακατέργαστες Ίνες 0.5 %
Τέφρα 1.2 %
Ασβέστιο 0.18 %
Φωσφόρος 0.13 %
Κάλιο 0.15 %
Νάτριο 0.07 %
Μαγνήσιο 0.019 %
Βιταμίνη Α 16296 IU/kg
Βιταμίνη C 35 ppm
Βιταμίνη D 338 IU/kg
Βιταμίνη Ε 149 IU/kg
Ολικά Ωμέγα-3 ΛΟ 0.34 %
Ολικά Ωμέγα-6 ΛΟ 1.03 %
Βήτα-Καροτένιο 1.57 ppm

 

 

 

 Πίνακας τιμών ημερήσιας δοσολογίας:

Βάρος σκύλου – (kg) Ποσότητα ανά ημέρα – (354 g Κονσέρβες) Ποσότητα ανά ημέρα – (γραμμάρια)
1 0.25 + 10 g
2 0.5 + 5 g
4 0.5 + 40 g
5 0.5 + 55 g
10 1 + 75 g
20 1 + 180 g
30 2 + 195 g
40 2 + 280 g
50 2 + 360 g
60+ 2 + 7 g / kg

 

 

 

 

 

 Βρείτε το μαγειρεμένο γεύμα Hill’s Prescription Diet Canine On Care Stew με πλούσια γεύση κοτόπουλου, διαθέσιμο στο e-shop και τα φυσικά μας καταστήματα, σε κονσέρβα 354 γραμμαρίων και σε εκπληκτική τιμή προσφοράς για τα άρρωστα σκυλάκια μας, που χρειάζονται αυξημένη θρέψη και φροντίδα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις