Δίχτυ Προστασίας για γάτες Trixie (για Μπαλκόνι)

9,5032,90

Κωδικός προϊόντος: PETVET-21 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Δίχτυ Προστασίας για γάτες Trixie (για Μπαλκόνι) είναι ένα μέτρο προφύλαξης, που επιτρέπει στο κατοικίδιό σας να απολαμβάνει τον καθαρό αέρα και την ενδιαφέρουσα θέα από ψηλά, χωρίς τον κίνδυνο να πέσει και να τραυματιστεί σοβαρά.

 Όλοι γνωρίζουν την αγάπη των γατών για τα ύψη, ωστόσο, αυτό το πάθος που τους διακατέχει για τα μεγάλα υψόμετρα είναι κάτι που μπορεί να θέσει τη ζωή τους σε κίνδυνο.

 Βέβαια, το πρόβλημα δεν έγκειται στο μεγάλο ύψος που θέλει να φτάσει το κατοικίδιό σας, αλλά στον κίνδυνο να πέσει από εκεί και να τραυματιστεί.

 Μάλιστα, ίσως το έχετε ακούσει ως «σύνδρομο ψηλού κτιρίου» και αναφέρεται σε μια σειρά τραυματισμών που υφίσταται μια ψιψίνα όταν πέφτει από μεγάλο ύψος.

 Το Δίχτυ Προστασίας για γάτες Trixie (για Μπαλκόνι):

    • Είναι ανθεκτικό και προστατεύει το κατοικίδιό σας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

    • Θεωρείται κατάλληλο και για μικρά γατάκια.

 

    • Συνοδεύεται από γάτζους, ούπα και κορδόνι.

 

    • Διατίθεται σε διαφανές χρώμα, που το καθιστά ακόμα πιο διακριτικό στο μάτι.

 

  Διαστάσεις:

    • 2×1.5M

 

    • 3x2M

 

    • 4x3M

 

    • 6x3M

 

    • 8x3M

 

 Το Δίχτυ προστασίας μπαλκονιού για γάτες είναι απαραίτητο;

 Μολονότι οι σύγχρονες γάτες έχουν εξελιχθεί μακράν από τους άγριους προγόνους τους και συμβαδίζουν με τον τρόπο ζωής των ανθρώπων, κάποια από τα φυσικά τους ένστικτα παραμένουν κι αυτό γιατί έχουν σχεδόν ίδια φυσιολογία.

 Μπορεί να μην ενεργοποιούν πλέον το κυνηγετικό τους ένστικτο για την αναζήτηση και την εύρεση φαγητού, ωστόσο, δεν παύουν να καταδιώκουν παχνίδια με φτερά, μπαλάκια και μικρά θηλαστικά, όπως για παράδειγμα, το Παιχνίδι Για Γάτες Με Στικ

 Την ίδια στιγμή, το ανέβασμα σε ψηλά ύψη είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση μιας γάτας στο φυσικό περιβάλλον. Από εκεί, μπορεί να παρατηρεί το περιβάλλον γύρω της και να κατέχει πλεονεκτική θέση απέναντι σε πιθανούς θηρευτές που τη βλέπουν ως ευάλωτο θήραμα.

 Αυτό εξηγεί την ανάγκη της γάτας να ανεβαίνει σε ψηλά ράφια του σπιτιού ή να κοιτάει προσεκτικά έξω από το παράθυρο ό,τι διαδραματίζεται γύρω της. Και να’ στε σίγουροι πως αν έχει την ευκαιρία να βγει έξω στο μπαλκόνι για να το πετύχει, θα το κάνει πάση θυσία, όσο κι αν κινδυνεύει.

 Βέβαια, οι γάτες διακρίνονται για τη καλή τους ισορροπία, λόγω της σωματοδομής και των φυσικών χαρακτηριστικών τους. Όταν, λοιπόν, γέρνουν προς τη λάθος κατεύθυνση, η πίεση στους υποδοχείς του αιθουσαίου αυξάνεται και ο εγκέφαλος λαμβάνει προειδοποιητικά σήματα.

 Με τη σειρά του, ο εγκέφαλος στέλνει ηλεκτρικά σήματα στο κινητικό σύστημα της γάτας, προκειμένου να επανέλθει στη φυσική στάση του σώματός της και να βρει ισορροπία.

 Εντούτοις, οι φυσικές ικανότητες της γάτας δεν είναι πάντα ικανές να τη προστατέψουν από ένα πέσιμο, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ισορροπία της.

 Για παράδειγμα, το να περπατήσει σε μια ολισθηρή επιφάνεια, να χτυπηθεί από κάτι, να διασπαστεί η προσοχή της ή ακόμα να πάσχει από μια ασθένεια που διαταράσσει την ισορροπία της.

 Φυσικά, όταν μιλάμε για ένα μπαλκόνι πολυκατοικίας, η πιθανότητα να προσγειωθεί ομαλά αν πέσει από ένα ύψος άνω των τριάντα μέτρων είναι σχεδόν μηδαμινή.

 Σε αυτή τη περίπτωση, το δίχτυ είναι απαραίτητο για τη προστασία της γάτας στο μπαλκόνι, καθώς την αποτρέπει από το να σκαρφαλώσει σε επικίνδυνα σημεία, με κίνδυνο να πέσει από μια πολυόροφη πολυκατοικία και να σκοτωθεί ακαριαία.

 Ποια οφέλη προσφέρει, λοιπόν, το δίχτυ για μπαλκόνι για γάτες;

 – Μειώνει τις πιθανότητες να κλαπεί ή να απηχθεί η γάτα

 Σε περίπτωση που το μπαλκόνι του σπιτιού σας είναι χαμηλό και μπορεί εύκολα κάποιος να σκαρφαλώσει, πόσο μάλλον μια ψιψίνα, το δίχτυ προστασίας γάτας λειτουργεί ως φραγμός στην επιθυμία της να το σκάσει και να πάει μια βολτούλα στη γειτονιά.

 Ακόμα κι αν είστε σίγουροι ότι θα βρει τον δρόμο της επιστροφής, καλό είναι να μην την αφήσετε εκτεθειμένη στους κινδύνους της πόλης και σε κάποιον επίδοξο ληστή, που μπορεί να τη κλέψει ή να τη βλάψει.

 – Προσφέρει πνευματική διέγερση και εμπλουτίζει τη καθημερινότητά της

 Μπορεί οι γάτες να έχουν προσαρμοστεί πλήρως στις συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων, ωστόσο, δεν παύουν να χρειάζονται την επαφή με το φυσικό τους περιβάλλον και με τα ερεθίσματα που διεγείρουν τα φυσικά τους ένστικτα.

 Το δίχτυ προστασίας για γάτες τις επιτρέπει να αλληλεπιδρούν με τις εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντος με απόλυτη ασφάλεια, καθώς παρατηρούν τους περαστικούς και τα πουλιά, ενώ συγχρόνως ακούν θορύβους που δεν υπάρχουν μέσα στο σπίτι.

 – Αποτρέπει τον τραυματισμό τους ή την πρόκληση ασθενειών από άλλα ζώα

 Μια γάτα που περιφέρεται ελεύθερη στους δρόμους είναι πολύ πιθανό να έρθει σε επαφή με άρρωστες γάτες και να κολλήσει κάποια μεταδοτική ασθένεια. Ταυτόχρονα, μπορεί να εμπλακεί σε κάποιον καυγά και να αποκτήσει πολλαπλά τραύματα στο σώμα της.

 – Αποτρέπει τη πιθανότητα να χτυπηθεί από αυτοκίνητο

 Σε αντίθεση με τις αδέσποτες γάτες που είναι εξοικειωμένες με τους κινδύνους μιας πόλης, μια κατοικίδια ψιψίνα δεν είναι συνηθισμένη στην οδική κυκλοφορία, με αποτέλεσμα τα αντανακλαστικά της να μην είναι το ίδιο αναπτυγμένα με αυτά των αδέσποτων.

 Κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τη σωματική της ακεραιότητα, γιατί μπορεί να παρασυρθεί πολύ εύκολα από κάποιο μέσο μεταφοράς και να απειληθεί η υγεία της.

 – Αποτρέπει τη πιθανότητα να πέσει από μεγάλο ύψος

 Το δίχτυ προστασίας γάτας είναι εξαιρετικά ωφέλιμο όταν θέλετε να απολαύσετε το καφεδάκι σας στο μπαλκόνι παρέα με τη γούνινη φίλη σας, αλλά φοβάστε μήπως σκαρφαλώσει στα κάγκελα και πέσει κάτω.

 Με μια απλή τοποθέτηση, της επιτρέπετε να έρχεται σε επαφή με τις εξωτερικές συνθήκες του περιβάλλοντός της, μυρίζοντας και παρατηρώντας οτιδήποτε οξύνει τη περιέργεια και τα φυσικά της ένστικτα.

 Βρείτε το Δίχτυ γάτας διαθέσιμο σε πέντε διαφορετικές διαστάσεις και σε υπέροχη τιμή προσφοράς, για να βεβαιωθείτε ότι η τετράποδη φίλη σας είναι ασφαλής όταν κάθεται για λίγες ώρες στο μπαλκόνι, αλληλεπιδρώντας με το φυσικό της περιβάλλον!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις