Εκπαιδευτικό Λουρί Σκύλου Trixie (Για να μην Τραβάει)

4,507,00

Κωδικός προϊόντος: PETVET-20 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Εκπαιδευτικό Λουρί Σκύλου Trixie (Για να μην Τραβάει) επιτρέπει στον οδηγό να καθοδηγεί το κατοικίδιό του κατά τη διάρκεια της βόλτας, ασκώντας περισσότερη φυσική επαφή απ’ ότι με ένα κολάρο ή ένα στηθόλουρο.

 I. Τι είναι το Top Trainer Trixie – εκπαιδευτικό λουρί σκύλου;

 Το Top Trainer Trixie ή αλλιώς χαλινάρι σκύλου είναι ένα εκπαιδευτικό αξεσουάρ που βοηθάει τον οδηγό να μάθει στον σκύλο του να περπατάει δίπλα του σωστά και να μη τραβάει το λουρί κατά τη διάρκεια της βόλτας του.

 Το συγκεκριμένο αξεσουάρ διαθέτει δύο θηλιές – η μία εφαρμόζει στον λαιμό του σκύλου πίσω από τα αφτιά και η άλλη στη μουσούδα του.

 Μολονότι το στόμα του σκύλου παραμένει κλειστό, όταν το αφεντικό του ασκεί μία ελαφριά πίεση στο λουρί, το χαλινάρι σκύλου δεν λειτουργεί ως φίμωτρο. Ο σκύλος μπορεί κανονικά να δαγκώσει ή να μασήσει κάτι.

 Σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας έχει τη τάση να τρώει πράγματα από κάτω ή βρίσκεται σε υπερδιέγερση όταν βγαίνει βόλτα, καλό είναι να χρησιμοποιήσετε ένα φίμωτρο σκύλου για λόγους ασφαλείας του ίδιου, αλλά και των πεζών. 

 II. Ποιος είναι ο σκοπός του Top Trainer Trixie;

 Καθώς ο σκύλος τραβάει το λουρί του, η θηλιά που βρίσκεται στη μύτη ασκεί πίεση στο ρύγχος, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται μια ήπια στροφή στο κεφάλι του ζώου.

 Ο οδηγός – φροντιστής του σκύλου ασκεί μία ελαφριά πίεση στο λουρί, προκειμένου να αποστρέψει το βλέμμα του ζώου από το ερέθισμα που το έχει εξιτάρει και να το επαναφέρει στη σωστή του θέση.

 Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο να έχει καλύτερο έλεγχο πάνω σε ένα δυνατό σκυλί, το οποίο τραβάει συνεχώς το λουρί του και προπορεύεται επειδή δεν έχει εκπαιδευθεί πως να περπατάει δίπλα στο αφεντικό του ή επειδή η προσοχή του έχει διασπαστεί από κάτι/κάποιον.

 Συγχρόνως, με αυτόν τον τρόπο ο σκύλος είναι λιγότερο πιθανό να αρχίσει να τρέχει και να ρίξει το αφεντικό του κάτω στον δρόμο.

 Η ανακούφιση που νιώθει ο σκύλος καθώς στρίβει ελαφρώς το κεφάλι του είναι αυτό που του προσφέρει την επιβράβευση ότι έκανε κάτι σωστό. 

 Είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώσετε το λουρί την ώρα που το ζώο επανέρχεται στη φυσιολογική στάση σώματος, γιατί η απελευθέρωση της πίεσης που ασκείτε λειτουργεί στο μυαλό του ως ανταμοιβή.

 Σε περίπτωση που δεν χαλαρώσετε το λουρί του μετά την ελαφριά πίεση που θα ασκήσετε στο χαλινάρι, ο σκύλος θα νιώσει μια ακατάπαυστη πίεση και δεν θα αντιληφθεί την οδηγία που του δίνετε.

 Να θυμάστε: Το μυστικό στην όλη διαδικασία είναι να του μάθετε να μη τραβάει προς τα μπροστά το λουρί του και όχι να περιορίσετε τις κινήσεις του, ασκώντας ακατάπαυστη πίεση στο ρύγχος του!

 Για να κάνετε ακόμα πιο αποτελεσματική και γρήγορη την εκπαιδευτική διαδικασία, αφού απελευθερώσετε τη πίεση που θα έχετε ασκήσει στη θηλιά της μουσούδας του, ανταμείψτε τον με την αγαπημένη του λιχουδιά και με πολλά χάδια.

 III. Ποια οφέλη προσφέρει το εκπαιδευτικό λουρί σκύλου Top Trainer Trixie;

    • Το συγκεριμένο αξεσουάρ είναι πολύ αποτελεσματικό για να μάθει ο σκύλος να μη τραβάει το λουρί του στη βόλτα, καθώς πρσφέρει καλύτερη φυσική επαφή και έλεγχο του ζώου.

 

    • Το εκπαιδευτικό λουρί σκύλου είναι καλύτερη εναλλακτική λύση από τα ηλεκτρικά κολάρα ή από πνίχτες σκύλων, τα οποία προκαλούν συναισθηματικές και σωματικές διαταραχές στα κατοικίδιά μας.

 

    • Ο σκύλος αναπνέει, λαχανιάζει και ανοιγοκλείνει το στόμα του φυσιολογικά, χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

    • Η εκπαίδευση του σκύλου είναι πιο αποτελεσματική και γρήγορη, καθώς ο τετράποδος φίλος σας δεν βρίσκεται σε συνεχή υπερδιέγερση και μένει περισσότερο εστιασμένος στην εκμάθηση του σωστό τρόπου βαδίσματος.

 

    • Ενισχύει τη σχέση επιβράβευση – ανταμοιβή, η οποία είναι μακράν η κορυφαία εκπαιδευτική μέοδος στα σκυλιά.

 

    • Η τακτική της «πίεσης και απελευθέρωσης» αξιοποιεί την ενέργεια του ίδιου του σκύλου, για να υιοθετήσει σωστούς κανόνες οδοιπορίας.

 

 IV. Πως συστήνουμε το Εκπαιδευτικό Λουρί Σκύλου Trixie στο σκυλάκι;

    1. Έχετε δίπλα σας κάτι που προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση στο κατοικίδιό σας, όπως την αγαπημένη του λιχουδιά ή το αγαπημένο παιχνίδι του.

 

    1. Δείξτε του το χαλινάρι και αμέσως δώστε του την λαχταριστή λιχουδιά που κρατάτε στο χέρι σας.

 

    1. Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία, μέχρις ότου ο σκυλάκος δείχνει τον ίδιο ενθουσιασμό όταν βλέπει το χαλινάρι και όταν κρατάτε τη λιχουδιά του.

 

    1. Κάντε την ίδια διαδικασία έχοντας ανοιχτή τη θηλιά στην οποία μπαίνει η μύτη του.

 

    1. Με το ένα χέρι σας κρατήστε τη θηλιά ανοιχτή και με το άλλο κρατήστε τη λιχουδιά στο ύψος των ματιών του για να τη βλέπει.

 

    1. Κρατήστε τη λιχουδιά πίσω από το χαλινάρι, ώστε ο σκύλος να τη φτάσει αφού περάσει τη μουσούδα του μέσα από τη θηλιά του top trainer trixie. 

 

    1. Αφού το πετύχετε, κουμπώστε το κλιπ πίσω από τον λαιμό του και αφήστε τον να απολαύσει το μεζεδάκι του.

 

    1. Την πρώτη φορά, βγάλτε το χαλινάρι του αμέσως μόλις φάει τη λιχουδιά. Σταδιακά, αυξήστε τον χρόνο που του το φοράτε.

 

    1. Όση ώρα φοράει το εκπαιδευτικό λουρί, παίξτε μαζί του και ανταμείψτε τον με μερικές λιχουδιές. Να θυμάστε: μην επιχειρήσετε να του το βγάλετε αν είναι ανήσυχος ή αν ακουμπάει τη μύτη του με τις πατούσες του. Αποσπάστε τη προσοχή του και βγάλτε το μόνο όταν ηρεμήσει.

 

    1. Αφού μένει φρόνιμος όση ώρα του το φοράτε, δοκιμάστε αρχικά μερικές σύντομες βόλτες, αυξάνοντας σταδιακά τον χρόνο που περπατάτε.

 

 Το λουρί σκύλου για να μη τραβάει ο σκύλος της Trixie είναι διαθέσιμο σε 5 διαφορετικά μεγέθη και διαστάσεις, ενώ συγχρόνως φέρει ιμάντα που σφίγγει ή χαλαρώνει, για να εφαρμόζει σε οποιαδήποτε ράτσα σκύλου.

 Μεγέθη:

    • Small: 22Cm

 

    • Medium: 27Cm

 

    • Large: 31Cm

 

    • Large – Xlarge: 37Cm

 

    • Xlarge: 46Cm

 

 Χρώμα:

 Μαύρο

 Αποκτήστε το Εκπαιδευτικό Λουρί Σκύλου Trixie (Για να μην Τραβάει) σε τιμή προσφοράς, πραγματοποιώντας την αγορά σας ηλεκτρονικά μέσα από το e-shop ή από κοντά στα φυσικά μας καταστήματα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις