Josera Help Urinary Cat

5,5080,40

Κωδικός προϊόντος: PETVET-19 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Josera Help Urinary Cat: Κτηνιατρική δίαιτα που διατηρεί το ουροποιητικό σύστημα της ενήλικης γάτας υγιές και αποτρέπει την εμφάνιση λίθων στρουβίτη.

 Δεδομένου ότι οι γάτες δεν έχουν από τη φύση τους την ανάγκη να καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα νερού, είναι συχνό φαινόμενο να ταλαιπωρούνται από διαταραχές του κατώτερου ουροποιητικού, όπως είναι για παράδειγμα οι λίθοι στρουβίτη.

 Πρόκειται για μία πολύ επίπονη και δύσκολη κατάσταση, που ταλαιπωρεί το ζωάκι και δεν του επιτρέπει να απολαμβάνει τη καθημερινότητά του ξέγνοιαστα και χαρούμενα.

 Η Josera Help Urinary Cat έχει σχεδιαστεί προσεκτικά από την επιστημονική ομάδα της Joera για να βοηθάει στην εξισορρόπηση του ph των ούρων και στη διατήρηση της φυσικής τους οξύτητας.

 Συγχρόνως, περιέχει χαμηλά επίπεδα μαγνησίου και ελεγχόμενα επίπεδα πρωτεϊνών και φωσφόρου, τα οποία αποτελούν σημαντική προϋπόθεση για την ουροποιητική υγεία του ζώου.

 Η συνταγή της συγκεκριμένης κλινικής δίαιτας περιλαμβάνει ένα σύμπλεγμα ευεργετικών συστατικών, όπως είναι η τσουκνίδα και το κράνμπερι, τα οποία δρουν συμπληρωματικά για την αντιμετώπιση ουροποιητικών προβλημάτων.

 Η Josera Help Urinary Cat είναι αποδεδειγμένο ότι βοηθάει στην θεραπεία προβλημάτων του ουροποιητικού συστήματος, καθώς:

  • Περιέχει χαμηλά επίπεδα μαγνησίου.
  • Περιέχει ισορροπημένα επίπεδα πρωτεϊνών και φωσφόρου, για να προστατεύεται το ουροποιητικό σύστημα της γάτας.
  • Διατηρεί τη φυσική οξύτητα των ούρων, διότι τα πολύ όξινα ούρα ευνοούν τον σχηματισμό ουρόλιθων στρουβίτη.
  • Ενθαρρύνει την κατανάλωση νερού από τις γάτες, για να πηγαίνουν συχνότερα τουαλέτα. Ο κορεσμός των ούρων στην ουροδόχο κύστη δημιουργεί ευμενές περιβάλλον για τον σχηματισμό λίθων.
  • Η συνταγή της περιέχει τσουκνίδα και κράνμπερι, τα οποία είναι γνωστό ότι λειτουργούν συνεργικά στην αντιμετώπιση πολλών ασθενειών του ουροποιητικού.
  • Εξολοθρεύει τους ουρόλιθους και αποτρέπει τον επανασχηματισμό τους στον οργανισμό της γάτας.


 Τι συναντάμε στη συνταγή της Josera Help Urinary Cat:

 Σύνθεση: αποξηραμένη πρωτεΐνη σιταριού, ρύζι, αραβόσιτος, αποξηραμένος πολτός τεύτλων (φυσική πηγή φυτικών ινών), λίπος πουλερικών, αποξηραμένη πατάτα, υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη, πρωτεΐνη πατάτας, ανόργανα συστατικά, υδρόλυμα συκωτιού πουλερικών, ρίγανη, πιπερόρριζα, δεντρολίβανο, τσουκνίδα, γαϊδουράγκαθο, βατόμουρο.

 Αναλυτικά συστατικά: 










Πρωτεΐνη 28.2 %
Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 12.8 %
Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 2.4 %
Ακατέργαστη τέφρα 5.8 %
Aσβέστιο 0.60 %
Φώσφορος 0.45 %
Μαγνήσιο 0,65 %


 Πίνακας συνιστώμενης ημερήσιας δόσης από τη τροφή:









ΒΑΡΟΣ ενηλικησ γατασ (kg)

ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙα/ΗΛΙΚΙΩΜΕΝη

ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ/ πολυ ΔΡΑΣΤΗΡΙα

2-3kg 30-40g 40-55g
3-4kg 40-50g 55-65g
4-5kg 50-60g 65-75g
5-7kg 60-75g 75-95g
7-10kg 75-95g 95-125g


 

 

 

 Επισκεφθείτε το e-shop και τα φυσικά μας καταστήματα για να αποκτήσετε την Josera Help Urinary Cat σε συσκευασία 400g2kg και 10kg και σε πολύ καλή τιμή! Εξασφαλίστε την υγεία του ουροποιητικού συστήματος της γάτας σας και τη διατήρηση της καθημερινής της ρουτίνας!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις