Josera Help Renal Cat

5,5080,40

Κωδικός προϊόντος: PETVET-15 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Josera Help Renal Cat: Κλινική, ξηρά τροφή για ενήλικες γάτες που πάσχουν από Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια και άλλες παθήσεις των νεφρών.

 Η φόρμουλα της συγκεκριμένης κλινικής δίαιτας είναι κατάλληλα διαμορφωμένη για να υποστηρίζει τις ανάγκες των γατών με νεφροπάθεια και αδυναμία απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τη τροφή τους.

 Για του λόγου το αληθές, η Josera Help Renal Cat περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέταλλα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που χρειάζονται οι γάτες με προβλήματα στους νεφρούς, ενώ, συγχρόνως, είναι εμπλουτισμένη με πηγές βιταμινών του συμπλέγματος Β, τις οποίες οι νεφροπαθείς ψιψίνες δεν μπορούν να απορροφήσουν αποτελεσματικά.

 Την ίδια στιγμή, αξίζει να επισημάνουμε πως η συγκεκριμένη τροφή περιέχει χαμηλές ποσότητες πρωτεϊνών και φωσφόρου, για να μην επιβαρύνει τους νεφρούς που υπολειτουργούν.

 Η ενίσχυση της φόρμουλας με τσουκνίδα είναι αποδεδειγμένο ότι συμβάλλει στην ουροποιητική υγεία και την αντιμετώπιση των φλεγμονών.

 Η Josera Help Renal Cat είναι πολύ ωφέλιμη για την υποστήριξη της λειτουργίας των νεφρών και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης της γάτας, καθώς:

  • Διαθέτει ισορροπημένα επίπεδα πρωτεϊνών και φωσφόρου, για να μην επιβαρύνει τους ήδη εξασθενημένους νεφρούς της γάτας.
  • Είναι πλούσια σε μέταλλα και βιταμίνες, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, που δεν μπορεί να απορροφήσει ο οργανισμός μιας νεφροπαθούς γάτας.
  • Η τροφή είναι πλούσια σε θερμίδες, αλλά με ελαφριά σύνθεση, ώστε να προσφέρει όλη την ενέργεια που χρειάζεται το κατοικίδιο, χωρίς να βλάπτει το πεπτικό του σύστημα.
  • Είναι ενισχυμένη με τσουκνίδα, η οποία είναι γνωστή για την αντιφλεγονώδη δράση της και τη συμβολή της στη διατήρηση της ουροποιητικής υγείας.
  • Χρησιμοποιεί έλαιο σολομού και πλήθος ωμέγα 3 λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν αντιοξειδωτική δράση και υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα της ψιψίνας.


 

 Τι περιέχει η Josera Help Renal Cat;

 Σύνθεση: αποξηραμένη πρωτεΐνη σιταριού, λίπος πουλερικών, ρύζι, αραβόσιτος, αποξηραμένος πολτός τεύτλων (φυσική πηγή φυτικών ινών), αποξηραμένη πατάτα, πρωτεΐνη πατάτας, υδρολυμένη ζωική πρωτεΐνη, ανόργανα συστατικά; υδρόλυμα συκωτιού πουλερικών, λάδι σολομού, ρίγανη, πιπερόρριζα, δεντρολίβανο, τσουκνίδα, γαϊδουράγκαθο, βατόμουρο.

 Αναλυτικά συστατικά: 










Πρωτεΐνη 35.2 %
Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 9.8 %
Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 5.7 %
Ακατέργαστη τέφρα 6.7 %
Aσβέστιο 1.35 %
Φώσφορος 1.00 %
Μαγνήσιο 0,60 %


 Πίνακας ημερήσιας πρόσληψης τροφής:









ΒΑΡΟΣ ενηλικησ γατασ (kg) Λιγοτερο δραστηρια/ηλικιωμενη

ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ/ΔΡΑΣΤΗΡΙα

2-3kg 30-40g 40-50g
3-4kg 40-45g 50-60g
4-5kg 45-55g 60-70g
5-7kg 55-70g 70-90g
7-10kg 70-85g 90-115g


 

 Η Josera Help Renal Cat διατίθεται σε συσκευασίς των 400g, 2kg και 10kg, σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, για να βοηθήσει τις τετράποδες ψιψίνες με χρόνια νεφρική ανεπάρκεια και διαταραχές των νεφρών να απολαμβάνουν το φαγητό και τη ζωή τους, χωρίς να στερούνται τίποτα!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις