Josera Help Weight &Diabetic Dog

69,75

Κωδικός προϊόντος: PETVET-9 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Josera Help Weight & Diabetic Dog: Κλινική δίαιτα για ενηλίκους σκύλους που πάσχουν από παχυσαρκία ή/και διαβήτη, με χαμηλά ποσοστά ζάχαρης και ελάχιστες θερμίδες.

 Η παχυσαρκία είναι μία ασθένεια, η οποία τόσο στους ανθρώπους, όσο και στα ζώα, συνδέεται με τον σακχαρώδη διαβήτη και διάφορες άλλες σοβαρές ασθένειες του οργανισμού, όπως τα καρδιαγγειακά προβλήματα.

 Η Josera Help Weight & Diabetic Dog παρασκευάζεται από κτηνιάτρους και επιστήμονες, προκειμένου να βοηθήσει τους υπέρβαρους σκύλους να χάσουν το πλεονάζον βάρος από το σώμα τους και να συμβάλλει στη σωστή διαχείριση του σακχαρώδους διαβήτη.

 Η φόρμουλα της τροφής με τζίντζερ (πιπερόριζα) και πληθώρα φυτικών ινών βοηθά στη ρύμθιση της γλυκόζης στο αίμα και στη φυσιολογική λειτουργία του μεταβολισμού, ούτως ώστε το σκυλάκι να χάνει πιο εύκολα βάρος, χωρίς να κινδυνεύει η υγεία του.

 Πως οφελεί η Josera Help Weight & Diabetic Dog τα κατοικίδιά μας;

  • Αποτελεί μία ολοκληρωμένη, κλινική, ξηρά τροφή για σκύλους που έχουν πολύ περισσότερο βάρος από το φυσιολογικό και νοσούν ή κινδυνεύουν από σακχαρώδη διαβήτη.
  • Διαθέτει χαμηλά ποσοστά ζάχαρης και λίγες θερμίδες, για να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες τους.
  • Παρασκευάζεται με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, οι οποίες προκαλούν γρήγορα κορεσμό και αναγκάζουν τους σκύλους να αισθάνονται χορτάτοι για περισσότερες ώρες μέσα στη μέρα, αποφεύγοντας το άκριτο τσιμπολόγημα.
  • Ο συνδυασμός πρωτεϊνών και L-καρνιτίνης ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και συντελεί στην απώλεια λίπους και περιττών κιλών.
  • Το τζίντζερ βοηθάει στη καλύτερη διαχείριση του διαβήτη και την ορθή λειτουργία του μεταβολισμού.


 Τα συστατικά της Josera Help Weight & Diabetic Dog:

Σύνθεση: αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, άλευρο μπιζελιού (φυσική πηγή αμινοξέων), κριθάρι, κυτταρίνη, αποξηραμένος πολτός τεύτλων (φυσική πηγή φυτικών ινών), υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, λίπος πουλερικών, χαρουπάλευρο, υδρολυμένη μαγιά, μαγιά, ανόργανα συστατικά, λέπυρα ψύλλιου, ρίγανη, πιπερόρριζα, δεντρολίβανο, τσουκνίδα, γαϊδουράγκαθο, βατόμουρο, αποξηραμένο κρέας του πρασινόχειλου μυδιού (Perna canaliculus) Νέας Ζηλανδίας.

 Αναλυτικά συστατικά: 










Πρωτεΐνη 29.1 %
Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 7.4 %
Ακατέργαστες ινώδεις ουσίες 7.0 %
Ακατέργαστη τέφρα 6.6 %
Aσβέστιο 1.35 %
Φώσφορος 0.95 %
Μαγνήσιο 0,50 %


 Πίνακας τιμών ημερήσιας πρόσληψης τροφής:












Απώλεια βάρους Διατήρηση βάρους
Βάρος ενηλίκου σκύλου (kg) Λιγότερο δραστήριος/ηλικιωμένος Φυσιολογικής δραστηριότητας Πολύ δραστήριος
5kg 60g 85g 100g
10kg 100g 140g 170g
20kg 170g 240g 285g
30kg 230g 325g 385g
40kg 290g 400g 475g
60kg 390g 545g 650g
80kg 480g 675g 800g


 

 Η Josera Help Weight & Diabetic Dog διατίθεται στο εμπόριο σε συσκευασία 10kg και σε πολύ οικονομική τιμή για τα κατοικίδιά μας.Αποκτήστε την είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, eshop, είτε ερχόμενοι στους φυσικούς χώρους που διαθέτουμε.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις