Josera Marinesse Cat

17,6080,40

Κωδικός προϊόντος: PETVET-5 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Josera Marinesse Cat σχεδιάζεται για γάτες που έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στις θαλασσινές γεύσεις, ενώ συγχρόνως μπορεί να ταλαιπωρούνται από τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες σε συγκεκριμένα συστατικά.

 Η συγκεκριμένη υποαλλεργική τροφή για γάτες περιέχει μόνο μία πηγή πρωτεΐνης, αποκλειστικά από σολομό, ώστε να απορροφάται πολύ εύκολα από το πεπτικό σύστημα και να μην πυροδοτεί την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος απέναντι σε πιθανά αλλεργιογόνα.

 Οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να επιλέξετε την Josera Marinesse Cat είναι οι εξής:

  • Η τροφή φτιάχνεται με σολομό, πατάτα και ρύζι, τα οποία αποτελούν κατεξοχήν υποαλλεργικά συστατικά και απορροφώνται πολύ εύκολα από το πεπτικό σύστημα της γάτας.
  • Η χρήση μίας μόνο πηγής πρωτεΐνης αποτρέπει την έξαρση αλλεργιών και βοηθά το κατοικίδιό σας να μένει υγιές και ξέγνοιαστο.
  • Η πλούσια ποσότητα κρέατος σολομού, χωρίς τη παρουσία σιτηρών, δίνει στη τροφή εξέχουσα γεύση και έντονο άρωμα, ώστε να ικανοποιεί ακόμα και την πιο επιλεκτική ή ιδιότροπη ψιψίνα που δεν πλησιάζει το μπολ του φαγητού της.
  • Διατηρεί το ph των ούρων σε ισορροπημένα επίπεδα, προκειμένου να διατηρούν τη φυσική τους οξύτητα και να μην οδηγούν στη δημιουργία ουρόλιθων.
  • Είναι υποαλλεργική και πολύ ομαλή για μία γάτα με ευαισθησίες και δυσανεξίες σε τρόφιμα.


 Η συνταγή της Josera Marinesse Cat περιέχει:

Σύνθεση: αφυδατωμένος σολομός 30,0%, πατάτα, λίπος πουλερικών, αλεύρι από μπιζέλια, πρωτεΐνη πατάτας, πούλπα ζαχαρότευτλων, πρωτεΐνη ψαριών υδρολυμένη, μεταλλικά στοιχεία. Πηγή πρωτεϊνών: σολομός, μπιζέλι, πατάτες.

 

 

 Συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα φαγητού:









Βάρος ενήλικης γάτας (kg) Ποσότητα τροφής (g)
2 – 3 kg 30 – 45 g
3 – 4 kg 45- 55 g
4 – 5 kg 55 – 70 g
5 – 7 kg 70 – 100 g
7 – 10 kg 100 – 130 g


 

 

Η Josera Marinesse Cat βρίσκεται σε συσκευασίες 2kg και 10kg, σε πολύ καλή τιμή για τους γούνινους φίλους μας που λατρεύουν τα ψάρια, αλλά ταυτόχρονα υποφέρουν από αλλεργίες. Μπορείτε να την αγοράσετε είτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είτε μέσω των φυσικών μας καταστημάτων. 

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις