Josera Kitten Grain Free

17,6077,40

Κωδικός προϊόντος: PETVET-3 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Josera Kitten Grain Free (χωρίς σιτηρά) αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα μωρά γατάκια και τις εγκυμονούσες ή θηλάζουσες μανούλες, που χρειάζονται μία πλήρη και εύπεπτη τροφή για αυτήν την ευαίσθητη περίοδο της ζωής τους.

 Με υψηλά επίπεδα ενέργειας και έξτρα ποσότητα κρέατος από υγιεινά και πεντανόστιμα πουλερικά, η Josera Kitten Grain Free επιτυγχάνει τρεις βασικούς στόχους:

 Α. Συμβάλλει στην πλήρη ανάπτυξη των γατιών και της μητέρας τους, μέχρι την ενηλικίωσή τους.

 Β. Αποτρέπει τον σχηματισμό τριχόμπαλων στο πεπτικό σύστημα.

 Γ. Δεν περιέχει ίχνος σιτηρών, τα οποία συνήθως δεν αρέσουν στις γάτες και πολλές φορές λειτουργούν ως αλλεργιογόνα που τροφοδοτούν τροφικές αλλεργίες και δυσανεξίες.

 Τα βασικά γνωρίσματα που διακρίνουμε στην Josera Kitten Grain Free:

  • Ολοκληρωμένη σύνθεση που καλύπτει απόλυτα τις αυξημένες ανάγκες των νεαρών γατιών και εκείνων που βρίσκονται σε στάδιο τοκετού ή θηλασμού.
  • Σχεδιασμένη με εύπεπτα, θρεπτικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένου του ελαίου σολομού.
  • Περισσότερη ποσότητα φρέσκου κρέατος από πουλερικά, τα οποία αποτελούν πολύτιμη πηγή πρωτεϊνών για τα μωρά γατάκια και τις μανούλες τους, ενώ συγχρόνως κάνουν τη τροφή πιο αρωματική και νόστιμη.
  • Ενισχυμένη με φυτικές ίνες, οι οποίες βοηθούν στην αποβολή των τριχόμπαλων από το πεπτικό σύστημα της γάτας.


Τι βρίσκουμε στη συνταγή της Josera Kitten Grain Free;

 Σύνθεση: αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, ρύζι, λίπος πουλερικών, λίπος, πούλπα ζαχαρότευτλων, αποξηραμένος σολομός, αποξηραμένη πατάτα υδρολυμένη πρωτεΐνη πουλερικών, αποξηραμένο συκώτι πουλερικών, λάδι σολομού 0,50%, μεταλλικά στοιχεία.

 Ενδεικτική ποσότητα φαγητού ημερησίως:







Ηλικία γάτας σε μήνες Γατάκι / 24 ώρες
2–4 kg 40–90 g
4–6 kg 90–140 g
6–8 kg 140–180 g


 

 

  Η Josera Kitten Grain Free διατίθεται μέσα σε συσκευασίες των 2kg και 10kg, σε εξαιρετική τιμή.

 Βρείτε την στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και τα ράφια των καταστημάτων μας, για να προσφέρετε στα γατάκια σας όσα χρειάζεται ο οργανισμός τους για να αναπτυχθούν σωστά και ισορροπημένα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις