Josera Culinesse Cat

4,7066,10

Κωδικός προϊόντος: PETVET-2 Κατηγορίες: , , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Josera Culinesse Cat: Ισορροπημένη, ξηρά τροφή για γάτες που διεκδικούν εκλεκτές γεύσεις και υψηλή θρεπτικότητα στο πιάτο τους. Το κρέας σολομού, σε συνδυασμό με το έλαιο σολομού, ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές γάτες, ενώ συγχρόνως, διευκολύνει τη διαδικασία της πέψης.

 Ολοκληρωμένη συνταγή που πληροί τρεις βασικούς άξονες: Απομακρύνει τις τριχόμπαλες από το πεπτικό σύστημα της γάτας, διατηρεί τη φυσιολογική οξύτητα των ούρων και διασφαλίζει την ουροποιητική υγεία, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει το δέρμα και τη λάμψη του τριχώματος.

 Γιατί να επιλέξετε την Josera Culinesse Cat;

  • Περιέχει κρέας και έξτρα έλαιο σολομού, για να κρατά τις γάτες πιστές και αφοσιωμένες στο πιάτο τους.
  • Διαθέτει ένα ισορροπημένο επίπεδο λιπαρών, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των γατιών, ακόμα και εκείνων που έχουν μια νωχελική και αδρανή ζωή.
  • Είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και λιπαρά οξέα, τα οποία διασφαλίζουν την υγεία του δέρματος και επαναφέρουν τη λάμψη του τριχώματος.
  • Προάγει την υγεία του ουροποιητικού συστήματος, καθώς εξισορροπεί το ph των ούρων και δεν επιτρέπει τον σχηματισμό ουρόλιθων.
  • Βελτιώνει τη κινητικότητα του εντέρου, για να απομακρύνονται οι τρίχες μέσω του πεπτικού συστήματος και να μην καταλήγουν στον σχηματισμό τριχοβεζωαρίων (τριχόμπαλες).


 Τι συναντάμε στη συνταγή της Josera Culinesse Cat;

Σύνθεση: αφυδατωμένο κρέας πουλερικών, ρύζι, καλαμπόκι, απολιπωμένο κρέας βοδινού και χοίρου, λίπος πουλερικών, πούλπα ζαχαρότευτλων, αφυδατωμένος σολομός 6.0%, πρωτεΐνη πουλερικών υδρολυμένη, γλουτένη καλαμποκιού, αφυδατωμένο συκώτι πουλερικών, φωσφορικό μονο-νάτριο, χλωριούχο κάλιο.

 

 

 Πίνακας με ενδεικτικές ποσότητες φαγητού ημερησίως:









Σωματικό βάρος γάτας (kg) Ποσότητα φαγητού ημερησίως (g)
2 – 3 kg 30 – 45 g
3 – 4 kg 45 – 60 g
4 – 5 kg 60 – 75 g
5 – 7 kg 75 – 105 g
7 – 10 kg 105 – 135 g


 

 

 Η Josera Culinesse Cat διατίθεται σε συσκευασίες 400g, 2kg και 10kg, σε πολύ προσιτή τιμή. Αποκτήστε την από το eshop ή τα φυσικά μας καταστήματα, για να καταπολεμήσετε τις ιδιοτροπίες και τις δυσανασχετήσεις της γάτας σας στο φαγητό!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις