Αιώρα – Κρεβάτι γάτας για καλοριφερ

Original price was: 33,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 21,00€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138058440 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Αιώρα – Κρεβάτι γάτας για καλοριφερ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για να δημιουργήσουμε το καλύτερο ησυχαστήριο μέσα στο σπίτι για να αράζει και να χαλαρώνει η γάτα μας, αξιοποιώντας το καλοριφέρ!

 Τι είναι το κρεβάτι – αιώρα γάτας για καλοριφέρ;

 Το κρεβάτι για καλοριφερ είναι η ιδανική επιλογή για να ξαπλώνει η γάτα μέσα στο σπίτι και αποτελεί μια εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν έχετε ψηλά ράφια και έπιπλα, για να σκαρφαλώνει το χαριτωμένο αιλουροειδές σας.

 Ο σταθερός μεταλλικός σκελετός του εφαρμόζει σε όλα τα καλοριφέρ και είναι σχεδιασμένος για να αντέχει μεγάλο βάρος. Το προϊόν συνοδεύεται από ένα μαλακό μαξιλαράκι από 100% πολυεστέρα, που προσφέρει την απόλυτη άνεση στο κατοικίδιό σας και το κρατάει ζεστό τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.

 Το αποσπώμενο μαξιλαράκι του αφαιρείται και πλένεται πανεύκολα στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς, με αποτέλεσμα να είναι πάντα καθαρό και μοσχομυρωδάτο.

 

 Η αιώρα γάτας για καλοριφέρ διαθέτει αναδιπλούμενο μηχανισμό για να το μεταφέρετε και να το αποθηκεύετε με ευκολία όπου θέλετε. Πλέον, τα ταξίδια με τη γάτα σας θα αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον, καθώς η φιλενάδα σας θα έχει τον δικό της χώρο για να αναπαύεται και να παρατηρεί ό,τι διαδραματίζεται γύρω της.

 Είναι η ιδανική λύση για εσάς που δεν διαθέτετε πολλούς χώρους για να σκαρφαλώνει και να παίζει η γάτα σας, ενώ συγχρόνως, έχει τη δυνατότητα να αθλείται και να μένει δραστήρια κάνοντας άλματα.

 Διαστάσεις:

Μήκος: 48 cm

Πλάτος: 30 cm

Ύψος: 25 cm

 Βρείτε διαθέσιμο την Αιώρα – Κρεβάτι γάτας για καλοριφερ σε μοναδική τιμή προσφοράς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

 

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις