Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης)

Original price was: 34,40€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 19,20€.

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

Κωδικός προϊόντος: 8719138037711 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης) είναι ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ τόσο για τον σκύλο σας, όσο και για σας, που σας βοηθάει να πηγαίνετε βόλτα και να αθλείστε παρέα με άνεση, ασφάλεια και ξεγνοιασιά, χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας.

 Το σετ τρεξίματος αποτελείται από τρία κομμάτια: Μία ζώνη μέσης που προσαρμόζεται στον εκάστοτε σωματότυπο, έναν ιμάντα ασφαλείας, ειδικά σχεδιασμένο για να απορροφά τους κραδασμούς, να επιτρέπει στον σκύλο ελευθερία και εύρος κίνησης και ένα σακίδιο αποθήκευσης και μεταφοράς για να το έχετε πάντοτε και οπουδήποτε μαζί σας.

 Η ζώνη μέσης στο μπροστινό τμήμα είναι φαρδιά, για να είναι άνετη και βολική, ενώ διαθέτει δύο θήκες για να αποθηκεύετε τα προσωπικά σας αντικείμενα. Ο ιμάντας ασφαλείας είναι κατασκευασμένος με μία καινοτόμο τεχνική ραφής, που τον καθιστά ιδανικό για μεγαλόσωμες και μεσαίες ράτσες σκύλων, προσφέροντας ύψιστη ασφάλεια και άνεση, ενώ την ίδια στιγμή οι ραφές του αντανακλούν στο σκοτάδι για να σας κάνουν ορατούς κατά τη βραδινή σας έξοδο. 

 Ο ιμάντας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά σαν λουρί και διαθέτει ενισχυμένες χειρολαβές με μαξιλαράκια για να είναι όσο πιο μαλακές και προστατευτικές για τις παλάμες των χεριών σας, γεγονός, μάλιστα, που σας επιτρέπει να ασκείτε όση πίεση θέλετε στο κατοικίδιό σας για την ασφάλειά του στη βόλτα.

 Τέλος, ο ιμάντας διαθέτει δύο μεταλλικά και ανθεκτικά κλιπς που δένουν στη ζώνη μέσης και στο κολάρο του σκύλου για να απολαμβάνετε το τζόκινγκ ή το τρέξιμο με το τετράποδο φιλαράκι σας, χωρίς να κρατάτε το λουρί του.  

 Διαστάσεις

 W2.5*L135cm;W3.8*L75-125cm

 Χρώμα

 Μαύρο με μπλε και λευκές ραφές

 Συνιστάται:

 Για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

 Τα οφέλη που προσφέρει το Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης)

 Όσα χρόνια κι αν περάσουν, οι σκύλοι θα εξακολουθούν να είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, που θα κάνουν τα πάντα για να γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Κι εμείς, όμως, έχουμε χρέος να φροντίσουμε αυτά τα πλάσματα και να τους προσφέρουμε τη καθημερινότητα που χρειάζονται.

 Πέρα από υλικά αγαθά, τα σκυλιά χρειάζονται πνευματική διέγερση για να είναι πραγματικά και ουσιαστικά χαρύμενα και υγιή. Αυτό, όμως, προϋποθέτει ο σκυλάκος μας να έχει λάβει την απαραίτητη πειθαρχία και εκπαίδευση, που θα του εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του σε όλες αυτές τις δραστηριότητες και τις εξορμήσεις που θα γυμνάσουν το πνεύμα και το σώμα του. 

 Από τα πρώτα πράγματα στα οποία εκπαιδεύεται ένας σκύλος είναι να βγαίνει βόλτα και περπατάει σωστά δίπλα στο αφεντικό του, όντας ανά πάσα στιγμή έτοιμος να υπακούσει σε οποιαδήποτε εντολή του ζητηθεί. Για να το πετύχουμε αυτό, το λουρί σκύλου hands-free είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, που θα κάνει οδηγήσει την εκπαίδευση και την υπακοή του σκύλου σε άλλο level!

 Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα οφέλη του Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης) για μας και το κατοικίδιό μας:

 1. Εκπαίδευση του σκύλου με το λουρί μέσα στο σπίτι

 Ένας πολύ εύκολος τρόπος για να εκπαιδεύσουμε το κατοικίδιό μας να δεχτεί και να συνηθίσει το λουρί στη βόλτα του είναι φορώντας αυτό το σετ μέσα στο σπίτι, κάνοντας κάποιες από τις δουλειές μας. Με αυτόν τον τρόπο ο μπαγασάκος μαθαίνει να περπατάει δίπλα μας και να υπακούει στις εντολές μας, μέχρι να έρθει η στιγμή που θα βγει έξω στον δρόμο και θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές προκλήσεις.

 2. Εξάσκηση αναπτυγμένων ικανοτήτων του σκύλου

 Αφού ο μικρός έχει ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση, με το λουρί του σκύλου hands-free θα μάθει να ακολουθεί τον ρυθμό του αφεντικού του και να σταματάει χωρίς να του ασκούμε πίεση, γεγονός που θα τον ωφελήσει στη γενικότερη συμπεριφορά του απέναντι σε άλλα ζώα και ανθρώπους.

 Φανταστείτε πόσο πειθαρχημένος και αναπτυγμένος εγκεφαλικά είναι ένας σκύλος που δεν χρειάζεται να τον επαναφέρουμε στη τάξη τραβώντας με μανία το λουρί του, αλλά ακολουθώντας απλώς τον ρυθμό και τον βηματισμό μας;

 3. Βόλτα με όλα τα μέλη της οικογένειάς μας

 Ήρθε η ώρα να βγάλετε το νέο σας μωράκι έξω για βόλτα, αλλά δεν θέλετε να αφήσετε το  κατοικίδιό σας μόνο στο σπίτι; Φορώντας το Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης) μπορείτε να κρατάτε το καρότσι του μωρού σας και ταυτόχρονα να έχετε τον σκύλο δεμένο στη μέση σας.

 Πλέον, ο σκύλος θα δεθεί καλύτερα με το νέο του «αδερφάκι», ενώ εσείς θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο μπεμπάκι ή στον εαυτό σας, καθώς θα βγάζετε και τα δύο ταυτόχρονα για βόλτα!

 4. Τρέξιμο παρεούλα!

 Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για όλους μας και το τρέξιμο με τον σκυλάκο μας είναι ο καλύτερος τρόπος να ανεβάσουμε καρδιακούς παλμούς και να ωφελήσουμε τη ψυχική και σωματική μας υγεία. Με το λουρί σκύλου-ζώνη για τρέξιμο μπορείτε να τρέχετε παρέα με το φιλαράκι σας, χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας, για να έχετε καλύτερη τεχνική, άνεση και εύρος κίνησης. 

 5. Πεζοπορία στο βουνό

 Η γυμναστική έχει πολλές μορφές και για όσους είναι φυσιολάτρεις και προτιμούν έναν πιο εναλλακτικό τρόπο να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται ταυτόχρονα, η πεζοπορία με το κατοικίδιό τους είναι εξαιρετική ιδέα.

 Φυσικά, στη πεζοπορία στο βουνό καλό είναι να έχουμε τα χέρια μας ελεύθερα ανά πάσα στιγμή, για να πιαστούμε από κάτι, να πίνουμε το καφεδάκι μας ή να βγάζουμε φωτογραφίες, οπότε με αυτό το σετ τρεξίματος απολαμβάνουμε στο έπακρο την εξόρμηση στο βουνό παρέα με τη καλύτερη γούνινη συντροφιά!

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης) είναι ένα πολύ χρήσιμο και εξυπηρετικό αξεσουάρ στη καθημερινότητά μας με το σκυλάκι, καθώς μας επιτρέπει να έχουμε ελευθερία κινήσεων στα χέρια μας κατά τη διάρκεια της βόλτας, ενώ συγχρόνως, βοηθάει το κατοικίδιο να αναπτύσσει ιδιαίτερες ψυχοσωματικές ικανότητες και να δένεται περισσότερο με το αφεντικό του.

 Θυμηθείτε! Ο πιο ευτυχισμένος σκύλος του κόσμου είναι άρτια εκπαιδευμένος και υπάκουος, ενώ είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι έχει αναπτυγμένες εγκεφαλικές λειτουργίες και μοναδικές ικανότητες.

 Βρείτε το Σετ Λουρί Σκύλου για Τρέξιμο (με Ζώνη μέσης) διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα και επωφεληθείτε από τη μοναδική τιμή προσφοράς!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις