Μηχανή κουρέματος Σκύλων

Original price was: 37,10€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 29,80€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Μηχανή κουρέματος Σκύλων είναι ένα πλήρες σετ κουρέματος για να περιποιείστε το τρίχωμα των κατοικίδιών σας μόνοι σας στο σπίτι σαν επαγγελματίας groomer!

 Πιστεύετε πως έχει φτάσει η στιγμή να δώσετε ένα κουρεματάκι στον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο, αλλά δεν προλαβαίνετε να πάτε στο κομμωτήριο σκύλων;

 Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να αναλάβετε οι ίδιοι το κούρεμα ή το τριμάρισμα του τριχώματος του, δίχως καν να χρειαστεί να φύγετε από την ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προμηθευτείτε την κατάλληλη κουρευτική μηχανή για σκύλους.

 Τι θα πρέπει να ξέρετε πριν προχωρήσετε με τις αγορές σας;

 Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η αγορά της κατάλληλης κουρευτικής μηχανής για σκύλους δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

 Ο λόγος κρύβεται στο γεγονός πως κάθε σκύλος είναι διαφορετικός, ανάλογα πάντοτε και με τα φυσικά χαρακτηριστικά της ράτσας του, αλλά και με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις και ανάγκες του.

 Για παράδειγμα, ορισμένες ράτσες σκύλων δεν κάνει να κουρεύονται καν. Άλλες πάλι χρειάζονται εντατική περιποίηση και ενδεχομένως και μια κουρευτική μηχανή σκύλων για πυκνό τρίχωμα.

 Μιλήστε με τον κτηνίατρό σας, ώστε να πληροφορηθείτε σωστά σχετικά με το εάν κάνει να κουρέψετε το δικό σας. Ρωτήστε τον αναφορικά με την συχνότητα και τον ακριβή τρόπο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μόλις ενημερωθείτε επαρκώς, είστε σε θέση να προχωρήσετε με τις αγορές σας.

 Ποια κουρευτική μηχανή σκύλου να πάρω;

 Nobleza – Pet Hair Trimmer Professional

 Η αλήθεια είναι πως στο εμπόριο κυκλοφορούν πάρα πολλές κουρευτικές μηχανές σκύλων. Γιατί όμως να συμβιβαστείτε με κάτι απλό, που είναι ταυτόχρονα και αμφιβόλου ποιότητας, ενώ μπορείτε να πάρετε τη κουρευτική μηχανή για σκύλο και γάτα της Nobleza, με τις πολλαπλές θέσεις προσαρμογής;

 Πρόκειται για το κορυφαίο επαγγελματικό σετ προϊόντων περιποίησης για σκύλους που θα βρείτε σε ολόκληρη την αγορά και μάλιστα, σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή!

 Το συγκεκριμένο σετάκι έρχεται σε μια μοναδική και πλήρως εξοπλισμένη έκδοση. Περιλαμβάνει την κουρευτική μηχανή, 4 κεφαλές διαφορετικών επιπέδων για μεγαλύτερη ποικιλία, μία χτένα χάλυβα, ειδική βούρτσα, λιπαντικό σε μπουκαλάκι, και φυσικά, φορτιστή.

 Η συσκευή λειτουργεί ασύρματα, επιτρέποντας σας μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, εφόσον διαθέτει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία.  Μάλιστα, η διάρκεια της είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνάει άνετα τις 3 ώρες και φτάνει για να κουρευτείτε μέχρι κι εσείς!

 Για του λόγου το αληθές, η μηχανή κουρέματος σκύλου είναι εξοπλισμένη με μια μεγάλη μπαταρία λιθίου που φτάνει τα 1200 mAh. Έτσι, μπορεί να λειτουργεί συνεχόμενα για περισσότερο από 3 ώρες σε κάθε χρήση. 

 Το μόνο που ζητάει σε αντάλλαγμα είναι να τη βάζετε για φόρτιση. Χρειάζεται μόλις 2 ωρίτσες για να φτάσει στο 100% και για αυτό την προτιμούν μέχρι και οι επαγγελματίες groomers.

 Τώρα, με τη νέα τεχνολογία των LED, το προϊόν αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βλέπετε ακριβώς σε τι ποσοστό πληρότητας βρίσκονται τα επίπεδα της μπαταρίας. Δεν θα ξεμείνετε ποτέ!

 Σε αντίθεση με κάποια άλλη μικρού θορύβου κουρευτική μηχανή για σκύλους, ο αθόρυβος, επαγγελματικός και άκρως πρακτικός σχεδιασμό της, σας υπόσχεται διακριτικότητα και στυλ. Διαθέτει ελάχιστες δονήσεις και είναι εντελώς αθόρυβη, προκειμένου ο μπαγασάκος σας να αισθάνεται άνετα και να μπορεί να απολαύσει το κόψιμο του τριχώματός του, γεμάτο χαρά και ικανοποίηση.

 Πάνω από όλα όμως, μετράει η ασφάλεια κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά η ομάδα της Nobleza. Για τον λόγο αυτό, έχει εξοπλίσει το μοναδικό αυτό προϊόν με 2 ρυθμιζόμενα γρανάζια ασφαλείας. 

 Την ίδια στιγμή, οι λεπίδες του είναι κατασκευασμένες από κεραμικό και τιτάνιο υλικό. Κάτι τέτοιο σας εγγυάται γρήγορο και αποτελεσματικό κόψιμο, ενώ σας διασφαλίζει πως θα μείνετε μακριά από ατυχή συμβάντα και τραυματισμούς.

 Σε τελική ανάλυση, η Μηχανή κουρέματος Σκύλων της Nobleza έρχεται σε ένα οικονομικά προσιτό σετ ποιοτικών προϊόντων περιποίησης – είναι το απόλυτο επαγγελματικό, value for money προϊόν που θα βρείτε!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις