Σαμπουάν Plant Essence Nobleza για Σκύλους & Γάτες 250ml

Original price was: 5,70€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,30€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Σαμπουάν Plant Essence Nobleza για Σκύλους & Γάτες 250ml είναι ένα προϊόν με φυσικά συστατικά, ειδικά σχεδιασμένο να καθαρίζει αποτελεσματικότερα το δέρμα και να θρέφει τη τρίχα, συμβάλλοντας στη συνολική υγεία των κατοικίδιων ζώων.

 Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο από φυτά, το συγκεκριμένο σαμπουάν είναι κατάλληλο για σκύλους και γάτες, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς στο δερματάκι τους, κάνοντας τη διαδικασία του μπάνιου μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία.

 

 

 

 Βρείτε το Σαμπουάν Plant Essence Nobleza για Σκύλους & Γάτες 250ml διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στα φυσικά μας καταστήματα σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, για να προσφέρετε στο τετράποδο φιλαράκι σας τη φροντίδα και τη περιποίηση που του αξίζει!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις