Διαχωριστικό Δίχτυ Σκύλου

Original price was: 19,20€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 12,50€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138058990 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Διαχωριστικό Δίχτυ Σκύλου της Nobleza είναι ένα χρήσιμο και πρακτικό αξεσουάρ για εσάς που θέλετε να περιορίσετε τη πρόσβαση του κατοικίδιού σας σε συγκεκριμένα δωμάτια του σπιτιού όποτε κρίνετε ότι είναι αναγκαίο.

 Κατασκευασμένο από φιλικό προς το περιβάλλον υλικό και με ανθεκτικότητα σε κάποια δαγκώμα των σκύλων, το διαχωριστικό πλέγμα της Nobleza τοποθετείται πανεύκολα οπουδήποτε μέσα στο σπίτι και δεν επιτρέπει στο κατοικίδιό σας να εισέλθει σε χώρους που δεν του επιτρέπετε.

 Για να στήσετε το διαχωριστικό πλέγμα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ξεδιπλώσετε, να τοποθετήσετε τις δύο ράβδους αριστερά και δεξιά στα ανοίγματα για να τεντώσει και ύστερα να το κρεμάσετε στα τέσσερα λευκά γατζάκια.

 Μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, το πλέγμα είναι έτοιμο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να αποκλείσετε τη πρόσβαση του σκυλάκου σας στη κουζίνα την ώρα που μαγειρεύετε είτε στο σαλόνι την ώρα που σφουγγαρίζετε, προκειμένου ο μικρός σας φίλος να μην αφήσει πατημασιές.

 Συγχρόνως, το διαχωριστικό πλέγμα για σκύλους είναι εξαιρετικά χρήσιμο και απαραίτητο όταν θέλετε να αφήσετε το μωρό σας ή κάποιο άλλο καινούριο κατοικίδιο στον ίδιο χώρο με το σκυλί σας, αλλά φοβάστε μη συμβεί κάτι κατά την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ σας επιτρέπει να τους διαχωρίζετε, αλλά να εξακολουθούν να έχουν οπτική επαφή και να μυρίζει το ένα το άλλο για να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους.

 Διαστάσεις

  • Μήκος: 110cm
  • Πλάτος: 72cm


 Χρώμα

 Μαύρο

 

 

 

 Βρείτε το Διαχωριστικό Δίχτυ Σκύλου διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, αλλά και στα φυσικά μας καταστήματα σε εξαιρετική τιμή προσφοράς, ούτως ώστε να περιορίσετε το κατοικίδιό σας μέσα στο σπίτι, όποτε είναι αναγκαίο για την ασφάλεια τη δική του ή των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις