Σετ Μπιμπερό & Σύριγγα Ταΐσματος για σκύλο & γάτα

Original price was: 9,90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 6,90€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Σετ Μπιμπερό & Σύριγγα Ταΐσματος για σκύλο & γάτα είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, καθώς επιτρέπει την εύκολη χορήγηση γάλακτος, χαπιών ή οποιασδήποτε άλλης φαρμακευτικής αγωγής, χωρίς να ταλαιπωρούμε τα τετράποδα φιλαράκια μας με κίνδυνο να μας γρατζουνίσουν ή να μας δαγκώσουν.

 Ανάλογα με τις ανάγκες του σκύλου ή της γάτας, το σετ με το μπιμπερό και το πιστόλι χαπιών της Nobleza διευκολύνει πολύ τους σκυλογονείς ή τους γατογονείς, ούτως ώστε να ταΐζουν ή να δίνουν τη φαρμακευτική αγωγή στα ζωάκια τους πολύ εύκολα και γρήγορα.

  Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά κατοικίδια ζώα που αρνούνται πεισματικά να πάρουν τα φάρμακά τους, με κίνδυνο να δαγκώσουν το δάχτυλο του αφεντικού τους, στη προσπάθειά του να βάλει το χάπι μέσα στο στόμα τους.

 Συγχρόνως, σε περιπτώσεις νεογέννητων κουταβιών και γατιών είναι πολύ δύσκολο να πιουν το γαλατάκι τους ή να καταπιούν τα φάρμακά τους χωρίς να τρομάξουν ή ακόμα χειρότερα να πνιγούν,

 Υπό αυτές τις συνθήκες, το σετ με το μπιμπερό και τον εκτοξευτήρα χαπιών για σκύλους και γάτες είναι η ιδανική λύση για να χορηγήσετε τα φάρμακα ή να δώσετε γαλατάκι στο γούνινο φιλαράκι σας με ασφάλεια και χωρίς να το παιδέψετε.

 Το Κιτ με το μπιμπερό και τη σύριγγα ταΐσματος χαπιών αποτελείται από:

  • Ένα μπιμπερό για να ταΐζετε το κουταβάκι ή το μωρό γατάκι σας
  • Τρία ανταλλακτικά στόμια για το μπιμπερό
  • Μία ειδική σύριγγα ταΐσματος
  • Δύο εξαρτήματα, ένα που χρησιμοποιείται ως εκτοξευτήρας ταμπλετών (χαπιών) και ένα για χορήγηση υγρού φαρμάκου
  • Ένα βουρτσάκι καθαρίσματος
  • Μία βελόνα για άνοιγμα τρύπας στο στόμιο του μπιμπερό


 

 

 Βρείτε το Σετ Μπιμπερό & Σύριγγα Ταΐσματος για σκύλο & γάτα διαθέσιμο στο e-shop και το φυσικό μας καταστήματα σε τιμή προσφοράς, για να μην αγχώνεστε πως θα δώσετε χάπι στη γάτα ή τον σκύλο σας χωρίς να σας γρατουνίσει ή σας δαγκώσει αντίστοιχα.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις