Παιχνίδι για Γάτες Στικ με Σχέδια

Original price was: 5,30€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,70€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138049134 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Παιχνίδι για Γάτες Στικ με Σχέδια είναι από τα πιο αγαπημένα αξεσουάρ για τις μαλλιαρές φιλενάδες μας, καθώς εξασκεί τη φυσική τους ικανότητα για κυνήγι και τις κρατάει δραστήριες μέσα στη μέρα.

 Διαθέσιμο σε τρία διαφορετικά σχέδια, ψαριού, ποντικιού και πεταλούδας, το παιχνίδι στικ της Nobleza κεντρίζει το ενδιαφέρον της γάτας και διεγείρει το φυσικό ένστικτο κυνηγιού και αιχμαλωσίαας, που είναι ζωτικής σημασίας για την ομαλή διαβίωσή τους.

 Τώρα, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό δωράκι στη ψιψίνα σας, για να παίζει και να γυμνάζεται καθημερινά, ενώ συγχρόνως θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσετε μαζί της, συσφίγγοντας ακόμα περισσότερο το συναισθηματικό δέσιμο με το κατοικίδιό σας!

 Το Παιχνίδι για Γάτες Στικ με Σχέδια είναι 40 cm σε μήκος και θα το βρείτε στο e-shop και στο κατάστημά μας σε τιμή έκπτωσης, για να το ευχαριστηθείτε τόσο εσείς, όσο και ο κατεργάρης γούνινος μπόγος σας!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις