Σχοινί Σιζάλ για Ονυχοδρόμιο (Ανταλλακτικό 20m)

Original price was: 22,10€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 15,50€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138060757 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το ξέρατε ότι υπάρχουν ανταλλακτικά για ονυχοδρόμια γάτας; Κι όμως, το Σχοινι Σιζάλ για Ονυχοδρομιο (Ανταλλακτικό 20m) της Nobleza έρχεται να διευκολύνει τους γατογονείς που θέλουν να φτιάξουν ένα δικό τους ή να επιδιορθώσουν το ήδη υπάρχον, το οποίο έχει χαλάσει από τη πολυκαιρία.

 Φτιαγμένο από το κατεξοχήν σχοινί για ονυχοδρόμια γάτας, το σιζάλ είναι πολύ ανθεκτικό στα γρατζουνίσματα των αιλουροειδών, γι’ αυτό έχει μεγάλη αντοχή μέσα στο χρόνο.  Το σχοινί σιζάλ για γάτες της Nobleza έχει μήκος 20 μέτρα, που σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε μια πολύ μεγάλη επιφάνεια και να ευχαριστήσετε ακόμα περισσότερο το κατοικίδιό σας.

  Τα οφέλη που προσφέρει ένα ονυχοδρόμιο στα κατοικίδιά μας:  Είτε πρόκειται να φτιάξετε ένα αυτοσχέδιο ονυχοδρόμιο είτε να επισκευάσετε αυτό που ήδη έχετε, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για κάτι που προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό της γάτας, ενώ συγχρόνως σας απαλλάσσει από καταστροφές στα μαξιλάρια και τα καλύμματα του καναπέ.  

 Πέραν της υγείας των νυχιών που προσφέρει η ενασχόληση με το ονυχοδρόμιο, η γάτα έχει τη δυνατότητα να γυμνάζει καθημερινά όλους τους μύες του σωματός της και να διατηρεί τη καλή υγεία του μυοσκελετικού της συστήματος. Ταυτόχρονα, πρόκειται για ένα αξεσουάρ που εμπλουτίζει τη καθημερινότητά της γάτας, δίνοντάς την την ευκαιρία να παίζει και να απασχολείται πολλές ώρες καθημερινά, για να μη νιώθει πλήξη και ανία.  

 Βέβαια, δεν ωφελεί μόνο τη σωματική της υγεία, αλλά και τη ψυχοσύνθεσή της, καθώς η ενασχόληση με το ονυχοδρόμιο τη βοηθά να εκτονώνει την ενέργειά της και να ανακουφίζεται από το άγχος ή το στρες που μπορεί να βιώνει.

 

 

 Βρείτε το Σχοινί Σιζάλ για Ονυχοδρόμιο γάτας διαθέσιμο στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε τιμή έκπτωσης!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις