Ονυχοδρόμιο Γάτας με μπάλα νήματος

Original price was: 26,10€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 18,30€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138060634 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Ονυχοδρόμιο Γάτας με μπάλα νήματος της Nobleza είναι ένα πολυαγαπημένο και εξαιρετικά ωφέλιμο αξεσουάρ για τις μαλλιαρές μας φιλενάδες με πολλαπλά οφέλη στη ψυχική και σωματική τους υγεία σε καθημερινό επίπεδο.

 Σχεδιασμένο από σχοινί σιζάλ, το ονυχοδρόμιο διαθέτει ένα μπαλάκι από νήμα (κλωστή), το οποίο κρέμεται από τη κορυφή του, προσφέροντας στη γάτα τη δυνατότητα όχι μόνο να ακονίζει τα νύχια της, αλλά να διασκεδάζει και να ευχαριστιέται παίζοντας με το μπαλάκι.

 Πρακτικό στον σχεδιασμό του και ανθεκτικό στα γρατζουνίσματα της γάτας, το ονυχοδρόμιο της Nobleza δίνει μεγάλο εύρος κίνησης στο κατοικίδιό σας, με αποτέλεσμα να γυμνάζει περισσότερους μύες τους σώματος και να εξασκεί την ικανότητά του να ισορροπεί στα πίσω πόδια.

 

 Τα οφέλη που προσφέρει το ονυχοδρόμιο στις τετράποδες φιλενάδες μας:

  • Υγεία των νυχιών


 Φτιαγμένο από σχοινί σιζάλ, το ονυχοδρόμιο για γάτες είναι πολύ ωφέλιμο για την υγεία των νυχιών τους, καθώς συμβάλλει στην απομάκρυνση του εξωτερικού στρώματος, με σκοπό την αναγέννηση νέων, πιο κοφτερών νυχιών. 

  •  Γυμναστική


 Πέρα από την υγεία των νυχιών, το ονυχοδρόμιο είναι απαραίτητο για την εκγύμναση των μυών και την υποστήριξη υγιών αρθρώσεων, προκειμένου η ψιψίνα να διατηρεί μια υγιής και φυσιολογική σωματική κατάσταση, που θα τη βοηθήσουν να ασκεί όλες τις σωματικές λειτουργίες και τα ταλέντα της.

  • Άγχος/στρες


 Οι αλλαγές στο περιβάλλον και τις συνήθειες της γάτας πολλές φορές τη γεμίζουν με άγχος, με αποτέλεσμα να γίνεται νευρική και να απειλείται η ψυχική της υγεία. Γρατζουνώντας το ονυχοδρόμιο, το κατοικίδιό σας εκτονώνει την ενέργειά του, με αποτέλεσμα να ανακουφίζεται από το στρες που το έχει καταβάλλει.

  • Διασκέδαση


 Όλα τα κατοικίδια χρειάζοντες πολλαπλές ευκαιρίες για διασκέδαση, προκειμένου να μην αισθάνονται πλήξη και βαρεμάρα μέσα στη μέρα.

 Πέρα από ένα ωφέλιμο αξεσουάρ για τη σωματική τους υγεία, το Ονυχοδρόμιο Γάτας με μπάλα νήματος λειτουργεί σαν παιχνίδι και τη κρατάει απασχολημένη για ώρες, με αποτέλεσμα στο τέλος της μέρας να έχετε ένα υγιές και ευτυχισμένο αιλουροειδές.

 

 Διαστάσεις του ονυχοδρόμιου:

  • Μήκος: 30 cm
  • Πλάτος: 30 cm
  • Ύψος: 46 cm


 Χρώμα 

 Μπλε

 

 

 Το Ονυχοδρόμιο Γάτας με μπάλα νήματος είναι διαθέσιμο σε τιμή προσφοράς, για να χαρίσετε στο ψιψιψάκι σας τη δυνατότητα να ακονίζει τα νύχια του, χωρίς να βάζει στο στόχαστρο προσωπικά σας αντικείμενα μέσα στο σπίτι.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις