Αιώρα για γάτες (Κρεμαστή)

Original price was: 46,50€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 34,90€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138060290 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Η Αιώρα για γάτες (Κρεμαστή) είναι ένα πολυαγαπημένο αξεσουάρ για τις μαλλιαρές μας φιλενάδες, που τις επιτρέπει να σκαρφαλώνουν και να χαλαρώνουν μέσα στη μέρα τους και – γιατί όχι – να παίρνουν τον υπνάκο τους!

 Σχεδιασμένη από βαμβάκι, που είναι πολύ υγιεινό προς τη γάτα και το περιβάλλον, αλλά και εξαιρετικά μαλακό, η κρεμαστή αιώρα γάτας της Nobleza προσφέρει την απόλυτη χαλάρωση στο κατοικίδιό σας μετά από μια δραστήρια και παραγωγική μέρα.

Η στιβαρή κατασκευή της τη καθιστά ασφαλή και αξιόπιστη απέναντι στο βάρος της γάτας, με αποτέλεσμα να μπορείτε να τη κρεμάσετε οπουδήποτε μέσα στο σπίτι ή την αυλή σας, για να σκαρφαλώνει η ψιψίνα.

 Η αιώρα γάτας θα γίνει το αγαπημένο spot του γούνινου μπόγου σας φέτος το καλοκαίρι, καθώς δεν θα ξεκολλάει από εκεί, στη κυριολεξία. Τι καλύτερο από μια στιγμή χαλάρωσης πάνω στην αιώρα κάτω από το δροσερό, βραδινό αεράκι και τους ήχους της θάλασσας;

 Διαστάσεις

  • Μήκος: 1,60 μέτρα
  • Πλάτος: 40 εκατοστά


 

 

 Βρείτε την εκπληκτική Αιώρα για γάτες (Κρεμαστή) διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και στον φυσικό μας χώρο σε μοναδική τιμή προσφοράς, για να χαρίσετε στη γατούλα σας την ευκαιρία να λιάζει το κορμάκι της στην αυλή ή δίπλα στο παράθυρο, συνδυάζοντας δύο αγαπημένες της συνήθειες, να σκαρφαλώνει σε ύψη και να αράζει!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις