Intuizoon Vitalis 60 Tablets

Original price was: 25,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 14,90€.

Εξαντλημένο

Εξαντλημένο

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Intuizoon Vitalis 60 Tablets είναι ένα πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής για σκύλους και γάτες, που προορίζεται για καθημερινή χρήση, με στόχο την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την ευζωΐα των κατοικιδίων μας.

 Αποτελούμενο από ένα πλήθος βιταμινών του συμπλέγματος Β, Α, Ε, D και απαραίτητων ιχνοστοιχείων, το συγκεκριμένο προϊόν έχει παρασκευαστεί από κτηνιάτρους για την ιδανική φροντίδα του τετράποδου φίλου σας, ούτως ώστε να απολαμβάνει μια ανέμελη και μακροχρόνια διαβίωση.

 Οφέλη του Intuizoon Vitalis:

    • Συμβάλλει στη φυσιολογική ανάπτυξη του οργανισμού σε κάθε στάδιο διαβίωσης των ζώων.

 

    • Προάγει τη συνολική υγεία του οργανισμού, καθώς περιέχει συστατικά που επιτελούν ξεχωριστές λειτουργίες στο σώμα του ζώου, παραδείγματος στο καρδιαγγειακό σύστημα, το νευρικό, το ανοσοποιητικό και ούτω καθεξής.

 

    • Βοηθάει τον οργανισμό να αναρρώσει μετά από κάποια λοίμωξη, χειρουργείο, τραυματισμό.

 

 Πως επιτυγχάνεται η δράση του συμπληρώματος διατροφής Intuizoon Vitalis 60 Tablets;

    • Βιταμίνη Α: Συμβάλλει στη καλή λειτουργία της όρασης και του αναπαραγωγικού συστήματος.

 

    • Βιταμίνες του συμπλέγματος Β: Βοηθούν στη σύνθεση των χημικών ενώσων του εγκεφάλου που είναι απαραίτητες για τη μεταβίβαση πληροφοριών μεταξύ των νευρόνων.

 

    • Βιταμίνη Β3: Διεκολύνει τη διαδικασία της πέψης, με σκοπό τη καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών, ενώ προσφέρει αποδεδειγμένα οφέλη και στο κυκλοφορικό σύστημα.

 

    • Βιταμίνη Β5: Ενεργοποιεί τον μεταβολισμό και συμβάλλει στη διάσπαση των υδατανθράκων και των λιπαρών.

 

    • Βιταμίνη Ε: Συμβάλλει στην εξάλειψη των ελεύθερων ριζών από τα κύτταρα του οργανισμού, με σκοπό τη καλή λειτουρία του ανοσοποιητικού συστήματος.

 

    • Βιταμίνη D: Καθοριστική για τη φυσιολογική λειτουργία του μυοσκελετικού συστήματος, των νεφρών και του ανοσοποιητικού.

 

    • Ψευδάργυρος, Σίδηρος & Χαλκός: Απαραίτητα ιχνοστοιχεία για την ομαλή λειτουργία της ανοσοβιολογικής απόκρισης για την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε μολυσματικούς ιούς, μύκητες και βακτήρια.

 

 Ημερήσια πρόσληψη συμπληρώματος:

 Για ενήλικες, κανονικούς και μεγαλόσωμους σκύλους χορηγείτε ένα δισκίο ημερησίως, ενώ για γατούλες, κουτάβια και μικρόσωμες ράτσες χορηγείτε μισό δισκίο, είτε απευθείας είτε αναμεμειγμένο με τη φαγητό του.

 Το προϊόν διατίθεται σε τιμή προσφοράς και μπορείτε να το βρείτε είστε το e-shop είτε στο κατάστημά μας!

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις