Τούνελ Γάτας Πολύχρωμο

Original price was: 15,80€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 10,30€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138140534 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 To Τούνελ Γάτας (Πολύχρωμο) της Nobleza είναι ένα διαδραστικό και έξυπνο παιχνίδι με πολλαπλές κρυψώνες και εξόδους διαφυγής για τη μικρή σας φίλη, που εμπλουτίζει τη καθημερινότητά της, προσφέροντάς της νοητική και σωματική διέγερση.

 Ειδικά σχεδιασμένο με τέσσερα φωτεινά χρώματα, κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο και μπλε, για να κεντρίζουν τη προσοχή της γάτας, το τούνελ γάτας καλύπτει την ανάγκη της να κρύβεται και να διαφεύγει μέσα από στενά μέρη, οξύνοντας τον νου της και εξασκώντας τις φυσικές της ικανότητες.

 Πρακτικό και έξυπνο στη κατασκευή του, το τούνελ της Nobleza είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερικό, όσο και για εξωτερικό χώρο, ενώ η εύκολη συναρμολόγησή του σας γλιτώνει από πολύ κόπο και χρόνο.

 Με ενσωματωμένα μπαλάκια που κρέμονται, για να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο, πρόκειται για μια εκπληκτική λύση για μια γάτα που ψάχνει ευκαιρίες για δραστηριότητα, καθώς θα τη κρατήσει απασχολημένη για πολλή ώρα, χωρίς να στέκεται μες τα πόδια σας, καθυστερώντας σας από τυχόν υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσετε.

 Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στήσετε το τούνελ στο σαλόνι ή έξω στην αυλή, να ρίξετε μέσα μερικές από τις αγαπημένες της λιχουδιές ή τις κροκέτες της γατοτροφής της σας και να την αφήσετε να συμμετάσχει σε ένα «κυνήγι θησαυρού»!.

 Πρόκειται για ένα παιχνίδι που συνδυάζει πολλές φυσικές ικανότητες, ενώ ταυτόχρονα είναι κατάλληλο για μια οικογένεια με πολλά κατοικίδια που παίζουν μεταξύ τους.

 Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι στα χαριτωμένα μας αιλουροειδή αρέσει να απομονώνονται και να απολαμβάνουν λίγες στιγμής ηρεμίας μέσα σε κούτες και ντουλάπες, επομένως, του τούνελ χρησιμεύει και ως μια εξαιρετική, εναλλακτική κρυψώνα για αποφόρτιση και ξεκούραση.

 

 Τα οφέλη που προσφέρει το Τούνελ για Γάτες:

  • Ψυχική και σωματική διέγερση
  • Ευκαιρίες για ιχνηλασία και εύρεση λιχουδιάς
  • Εκγύμναση μυών και διατήρηση υγιών αρθρώσεων
  • Ανακούφιση από πλήξη/ανία
  • Εκτόνωση ενέργειας
  • Αποβολή άγχους/στρες
  • Αλληλεπίδραση με άλλες γάτες και κατοικίδια


 

 Διαστάσεις:

  • ΜΗΚΟΣ: 80 cm
  • ΠΛΑΤΟΣ: 30cm
  • ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ: 25cm


 

 

 Βρείτε το Τούνελ Γάτας Πολύχρωμο στο e-shop και στα φυσικά μας καταστήματα σε πολύ καλή τιμή προσφοράς για να εμπλουτίσετε τη καθημερινότητα του κατοικίδιού σας με τον καλύτερο και πιο παραγωγικό τρόπο.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις