Intuizoon Eucloris powder (Προβιοτικά)

Original price was: 18,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 15,30€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 To Intuizoon Eucloris powder (Προβιοτικά) είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα για σκύλους και γάτες σε μορφή σκόνης, σχεδιασμένο με φυτικά συστατικά και βιταμίνες, το οποίο συνιστάται για την αντιμετώπιση γαστρεντερικών προβλημάτων και την εξισορρόπηση της εντερικής μικροχλωρίδας.

 Τα οφέλη του συμπληρώματος στον οργανισμό των κατοικιδίων:

  • Εμπλουτισμένο με προβιοτικά και πρεβιοτικά, τα οποία υποστηρίζουν τη φυσιολογική λειτουργία της μικροχλωρίδας του εντέρου και προστατεύουν το βλεννογόνο του στομάχου.
  • Αντιμετωπίζει την οξεία ή χρόνια διάρροια και τη δυσκοιλιότητα.
  • Συμβάλλει στην ομαλή διαδικασία της πέψης.
  • Μειώνει τις πεπτικές διαταραχές, προάγοντας την υγεία του πεπτικού συστήματος.


 Τα συστατικά που περιέχονται στη φόρμουλα του συμπληρώματος:

  • Εκχύλισμα χαμομηλιού και μάραθου, το οποίο δρα κατά των φλεγμονών, ενώ βοηθά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών, όπως η διάρροια, η ναυτία, τη δυσπεψία και τα αέρια.
  • Εκχύλισμα μανιταριού που προάγει τη φυσιολογική λειτουργία του πεπτικού συστήματος, βοηθώντας στην αναδόμηση του βλεννογόνου του στομάχου.
  • Μαγιά μπύρας, η οποία συμβάλλει στην ισορροπία της μικροχλωρίδας του εντέρου, με στόχο τη πεπτική υγεία.
  • Περιεκτικότητα σε φρουκτοολιγοσακχαρίτες, οι οποίοι ενισχύουν εξίσου την εντερική μικροχλωρίδα, με αποτέλεσμα την άμυνα του οργανισμού απέναντι σε παθογόνους μικροοργανισμούς και τη ταχύτερη ανάρρωση από ασθένειες.


 

 Οδηγίες πρόσληψης του συμπληρώματος:

 Η ημερήσια δοσολογία υπολογίζεται σε ένα φακελάκι για διάστημα τεσσάρων εβδομάδων. Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε τον κτηνίατρό σας σχετικά με το αν χρειάζεται να επιμηκύνετε τη περίοδο χορήγησής του.

 

 

 

 Το Intuizoon Eucloris powder (Προβιοτικά) διατίθεται σε ατομική συσκευασία 2 γραμμαρίων. Το κάθε κουτί αποτελείται από 10 φακελάκια. Βρείτε το στο e-shop και το κατάστημά μας σε τιμή προσφοράς, για να βοηθήσετε τον σκυλάκο ή τη ψιψίνα σας να αντιμετωπίσει τις πεπτικές διαταραχές που ταλαιπωρούν την υγεία και την ευημερία του.

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις