Παιχνίδι Σκύλου Νυχτερίδα (με ήχο)

Original price was: 6,10€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 4,90€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138044108 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Παιχνίδι Σκύλου Νυχτερίδα (με ήχο) είναι ένα αξεσουάρ για τα κατοικίδιά μας που ενθαρρύνει το δάγκωμα και τη μάσηση, διεγείροντας το μυαλό τους και διατηρώντας τα δόντια και τα ούλα τους υγιή.

 Το παιχνίδι εσωτερικά αποτελείται από βαμβάκι και εξωτερικά από λάτεξ, προκειμένου να είναι ανθεκτικό στα δαγκώματα του σκυλάκου σας και ασφαλές για την υγεία του.

 Τη στιγμή που ο μπαγασάκος σας το δαγκώνει παράγεται ένας χαρακτηριστικός ήχος που ενεργοποιεί τα κυνηγετικά ένστικτα των σκύλων και ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο τη προσοχή τους, με αποτέλεσμα να μένουν απασχολημένοι για πολλή ώρα.

 Την ίδια στιγμή, μέσω της διαδικασίας μάσησης και δαγκώματος, τα δόντια και τα ούλα τους ενδυναμώνουν, καθαρίζουν από τυχόν ακαθαρσίες και ως εκ τούτου, παραμένουν υγιή και καθαρά.

 Ο πρακτικός σχεδιασμός του σε σχήμα νυχτερίδας επιτρέπει στο τετράποδο φιλαράκι σας να το πιάνει με τα δόντια του από οποιαδήποτε πλευρά εξαιρετικά εύκολα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της σιαγόνας του.

 Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γυμνάζει τους μύες της γνάθου του και να εκτονώνει το άγχος που του προκαλεί μία στρεσογόνα κατάσταση, όπως το ραντεβού στον κτηνίατρο, ένας απρόσμενος επισκέπτης ή στιγμή που φεύγετε από το σπίτι για να πάτε στη δουλειά σας.

 Βρείτε το Παιχνίδι Σκύλου Νυχτερίδα (με ήχο) στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, e-shop και τους φυσικούς μας χώρους σε τιμή προσφοράς, για να κάνετε ένα μικρό δώράκι στον μπαγασάκο σας, που θα ωφελήσει πολύ την υγεία των δοντιών του.

 

 Διαστάσεις:

  • Μήκος: 18.5 εκατοστά
  • Πλάτος: 7 εκατοστά
  • Ύψος:  13 εκατοστά


 Χρώμα:

  Πράσινο

 Υλικό κατασκευής: 

  •  Λάτεξ
  • Βαμβάκι

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις