Purina Pro Plan Fortiflora Canine Chews (Προβιοτικά Σκύλου)

Original price was: 38,00€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 33,00€.

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 Το Purina Pro Plan Fortiflora Canine Chews (Προβιοτικά Σκύλου) είναι ένα διατροφικό συμπλήρωμα πλούσιο σε προβιοτικά, το οποίο μας έρχεται σε μορφή λιχουδιάς με 30 τεμάχια, για να ξετρελάνει, αλλά πρωτίστως, να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο γαστρεντερικό σύστημα των σκύλων.

 Αυτή η πεντανόστιμη λιχουδιά για σκύλους είναι πλούσια σε απαραίτητα για την υγεία προβιοτικά, με στόχο να ενισχύσει την μικροχλωρίδα του εντέρου και να θωρακίσει το πεπτικό και ανοσοποιητικό τους σύστημα.

 Τα χαρακτηριστικά του συμπληρώματος διατροφής σε μορφή λιχουδιάς:

  • Διαθέτει μια σημαντική ποσότητα ενός μοναδικού μικροενθυλακωμένου στελέχους βιώσιμων προβιοτικών (SF68TM) (5 x 108 CFU*/g), προκειμένου να εξασφαλίζεται το επίπεδο ζωντανών βακτηρίων που εισέρχονται στο πεπτικό σύστημα των σκύλων.
  • Εμπλουτισμένη με το βακτήριο του γαλακτικού οξέος Enterococcus faecium(SF68TM), το οποίο συμβάλλει στην ισορροπία και τη φυσιολογική λειτουργία του μικροβιώματος του εντέρου.
  • Βελτιώνει τη ποιότητα και την όψη των κοπράνων, ενώ προλαμβάνει τα συμπτώματα γαστρεντερικών διαταραχών.
  • Ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα των σκύλων, προκειμένου να μένει προστατευμένο από παθογόνους παράγοντες.
  • Έχει νόστιμη γεύση για να ενθαρρύνει τη κατανάλωσή του από το σκυλάκι.
  • Λειτουργεί ακριβώς όπως όλες οι λιχουδιές των σκύλων, προσφέροντας σημαντικά οφέλη στην εκπαίδευση και τη καθημερινότητα των κατοικιδίων μας.


 Σύσταση: Κρέας και ζωικά παράγωγα, παράγωγα φυτικής προέλευσης, γλυκερίνη, ζύμες, έλαια και λίπη, διάφορα σάκχαρα.

 Αναλυτικά συστατικά: Πρωτεΐνη: 29.5%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες: 12.0%, ακατέργαστη τέφρα: 6.7%, ακατέργαστες διατροφικές ίνες: 4.4%.

 Πρόσθετες ουσίες (mg/kg): 3b103: (Fe: 1089), 3b202: (I: 17), 3b405: (Cu: 114), 3b503: (Mn: 381), 3b605: (Zn: 833), 3b801: (Se: 1.1).

 

 Σημείωση: Οι λιχουδιές αποτελούν συμπλήρωμα μιας θρεπτικής και ολοκληρωμένης διατροφής του σκύλου. Ακολουθήστε τις οδηγίες του κτηνιάτρου και μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ποσότητα ημερησίως. Οι λιχουδιές πρέπει να αποτελούν το 10% της ημερήσιας πρόσληψης σε θερμίδες.

 

 

 

 Βρείτε το Purina Pro Plan Fortiflora Canine Chews (Προβιοτικά Σκύλου) με 30 γευστικές λιχουδιές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα e-shop, όπως επίσης στα ράφια των φυσικών καταστημάτων μας.

 

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις