Παιχνίδι Σκύλου (Τερατάκι)

Original price was: 4,40€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 3,50€.

Κωδικός προϊόντος: 8719138040223 Κατηγορίες: , ,

Χρειάζεστε βοήθεια για το προϊόν;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο (+30 ) 211 214 1217

 To Παιχνίδι Σκύλου της Nobleza είναι ένα αξεσουάρ για κουτάβια και ενήλικους σκύλους που τους βοηθά να εκτονώνουν την ενέργειά τους και να απελευθερώνουν το άγχος/στρες που μπορεί να νιώθουν μέσα στη μέρα.

 Κατασκευασμένο στο εσωτερικό του από βαμβάκι και στο εξωτερικό του από λινό ύφασμα με ανάγλυφη υφή, το συγκεκριμένο παιχνίδι ενθαρρύνει το μάσημα του κατοικιδίου σας και ταυτόχρονα συμβάλλει στον καθαρισμό των δοντιών του, με αποτέλεσμα τη καλή στοματική και οδοντική του υγιεινή.

 Το παιχνιδάκι έρχεται σε ένα χαριτωμένο σχέδιο (τερατάκι) που διεγείρει συνεχώς τη προσοχή των σκύλων και είναι κατάλληλο για κουτάβια που βγάζουν τα πρώτα τους δόντια, αλλά και για μεγαλύτερους ηλικιακά σκύλους, για να γυμνάζουν τους μύες της γνάθου τους και να έχουν γερά δόντια και οστά.

 Το αξεσουάρ διατίθεται σε τρία χρώματα (μαύρο, μπλε και μπεζ) και σε πολύ προσιτή τιμή προσφοράς, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στους φυσικούς χώρους σε Λεωφόρο Γαλατσίου 27-29 και Αγίου Μελετίου 162, Αθήνα.

 

 Διαστάσεις:

  • Μήκος: 16 εκατοοστά
  • Πλάτος: 12 εκατοστά


 Υλικό κατασκευής:

  • Βαμβάκι
  • Λινό ύφασμα

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται εντός του λεκανοπεδίου Αττικής (Αθήνα Κέντρο, Βόρεια-Δυτικά-Νότια Προάστια) με μεταφορικά μέσα της εταιρείας στην πόρτα σας, από διανομέα της εταιρείας.

 Αντίστοιχα, στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι παραγγελίες αποστέλλονται με συνεργαζόμενες εταιρείες Courier & BOX NOW.

 Σημαντική Σημείωση: Τα δέματα που είναι μεγάλα σε όγκο ή/ και βάρος, όπως π.χ Σπιτάκια, Άμμοι Υγιεινής κ.α ενδέχεται να εξαιρούνται της δυνατότητας αποστολής (εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής) με δωρεάν μεταφορικά & Αντικαταβολή.

 Σε χαρακτηρισμένες από τις Courier, Απομακρυσμένες Περιοχές, ενδέχεται να μην υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας τους με Αντικαταβολή, καθώς επίσης και αν η παραγγελία ξεπερνάει σε βάρος τα 5kg.

 Σε κάθε περίπτωση, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να βρούμε τον καλύτερο τρόπο εξυπηρέτησής σας.

 Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Αξιολογήσεις