Τηλεφωνικές Παραγγελίες 211 2141217 Παράδοση και στην επαρχία

Προσωπικά Δεδομένα

Γενική Επισκόπηση

Με την αποδοχή των Όρων και Προϋποθέσεων Χρήσης του δικτυακού τοπου www.petvet24.gr και της Πολιτικής Απορρήτου (Εχεμύθειας) κατά την εγγραφή, εκφράζετε την συγκατάθεση σας για την χρήση και διάθεση των προσωπικών σας στοιχείων από την petvet24 με τον τρόπο που περιγράφεται παρακάτω στην Πολιτική Απορρήτου (Εχεμύθειας)

To www.petvet24.gr  σέβεται το δικαίωμα περί ιδιωτικού απορρήτου. Η παρούσα πολιτική αναφέρεται συνοπτικά στα προσωπικά στοιχεία τα οποία μπορoύμε να συλλέξουμε και τους τρόπους με τους οποίους αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν.

To petvet24 ρητώς δηλώνει ότι τα προσωπικά δεδομένα κατόχων λογαριασμού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για να εξυπηρετηθεί ο κάτοχος του λογαριασμού.

ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν μεταφέρονται, γνωστοποιούνται ή πωλούνται σε τρίτους. Περιγράφει επίσης και δεσμεύεται για άλλα σημαντικά θέματα σχετικά με το ιδιωτικό απόρρητο.

 

Τήρηση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψη σας στις σελίδες του www.petvet24.gr και κατά την εγγραφή σας στις υπηρεσίες της, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση,κλπ.), προκειμένου να ενεργοποιηθούν οι επιλεγμένες υπηρεσίες και για λογαριασμό σας, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας.

 

Χρήση αρχείου Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο www.petvet24.gr, Ονοματεπώνυμο/ Επωνυμία Επιχείρησης – Διεύθυνση φυσικού προσώπου /Έδρα επιχείρησης – ΤΚ – Τηλέφωνο – E-mail – fax – Α.Φ.Μ. – Δ.Ο.Υ. – Πόλη – Χώρα, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή με σκοπό την έκδοση των σχετικών παραστατικών (φορολογικών) και νομιμοποίησης εγγραφής και χρήσης .

Ο Κάτοχος Λογαριασμού (χρήστης) έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 για τα προσωπικά δεδομένα. Στοιχεία του αρχείου κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές εφόσον απαιτούνται από το Νόμο, και μόνον κατόπιν εντολής δικαστηρίου ή εντολής νομίμου αιτήματος σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

 

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Πληρωμής

To petvet24.gr ρητώς δηλώνει ότι δεν τηρεί αρχείο με στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, ούτε αποθηκεύει αριθμούς ή άλλα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

Κάθε φορά που ο επισκέπτης / χρήστης που θα πραγματοποιεί αγορά Προϊόντος ή Υπηρεσίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, θα πρέπει εκ νέου να καταχωρεί αυτά τα στοιχεία για την εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Αποδέκτες των στοιχείων αυτών, είναι αποκλειστικά εταιρείες (Visa, Mastercard,VivaPayments) που μεσολαβούν για την προώθηση, υποστήριξη και εξυπηρέτηση της συναλλακτικής σχέσης.

 

Χρήση Session Cookies

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ session cookies για τον εγγεγραμμένο χρήστη, ώστε να μη χρειάζεται να ζητείται κωδικός εισόδου (password) σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων.

Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site ή εντός 20λέπτου χωρις να υπάρχει δραστηριότητα απο την μεριά του χρήστη.

 

Χρήστες Κάτω των 18

Για χρήστες κάτω των 18 ετών θεωρείται δεδομένη η εκ των προτέρων εξασφάλιση της συγκατάθεσης των γονέων/ κηδεμόνων, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η Εγγραφή ή ακόμη και εκτέλεση ηλεκτρονικής συναλλαγής.
To www.petvet24.gr δεν διαθέτει την αγορά προϊόντων από μη ενήλικους. Παρ” ότι μπορεί να διαθέτει προϊόντα για μη ενήλικους, η αγορά τους πρέπει να εποπτεύεται από ενήλικο.

Εάν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τo  www.petvet24.gr μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή ενός κηδεμόνα.

Σε περίπτωση που γίνει αντιληπτό από εσάς ότι έχει προκύψει πραγματοποιηθεί εγγραφή από άτομο του συγγενικού ή όχι κύκλου σας, ηλικίας κάτω των 18 ετών παρακαλούμε όπως άμεσα επικοινωνήσετε με το www.petvet24.gr έτσι ώστε να προβούμε στην άμεση διαγραφή των εν λόγω στοιχείων.

 

Ασφάλεια Στοιχείων

To petvet24 διασφαλίζει τα στοιχεία των κατόχων λογαριασμού από το να χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους παράγοντες ή Ρομποτικούς Μηχανισμούς.

Η πρόσβασή στον λογαριασμό πραγματοποιείται με τη χρήση μοναδικών και ατομικών κωδικών που μόνο ο κάτοχος γνωρίζει και αποτελεί την ταυτότητα του λογαριασμού. Ό συνδυασμός αυτός αποδεικνύει στo www.petvet24.gr ότι η πρόσβαση στο λογαριασμό του κατόχου προέρχεται αποκλειστικά και μόνον από τον κάτοχο του λογαριασμού.

Η πρόσβαση σε όλες τις απομακρυσμένες υπηρεσίες πραγματοποιούνται με την εισαγωγή του e-mail και τον κωδικό του κατόχου κάθε φορά που εισέρχεται στις πληροφορίες του λογαριασμού του ή και για να πραγματοποιήσει συναλλαγή.

Μην γνωστοποιήσετε την ταυτότητα πρόσβασης του λογαριασμού σε κανέναν. Αν πιστεύεται ότι ο κωδικός σας έχει μαθευτεί μπορείτε να τον αλλάξετε ανα πάσα στιγμή.

Υποστήριξη Πολιτικής Απορρήτου

To www.petvet24.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την παρούσα πολιτική προστασίας ιδιωτικού απορρήτου κατά την κρίση της, και όποτε αυτό χρειασθεί ή απαιτηθεί από το νόμο ή από νομικές ή πολιτικές έρευνες, για να ανταποκριθεί σε αλλαγές στην ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και ιδιωτικότητας.

Τυχόν τροποποιήσεις θα γνωστοποιηθούν αμέσως μέσω αυτών των σελίδων του δικτυακού τόπου.

 

Ειδοποίηση Αλλαγών

Οι όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου αποστέλλονται κάθε φορά που αλλάζουν για να γνωρίζετε πώς χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες και τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στο λογαριασμό.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες ταυτότητας, με διαφορετικό τρόπο θα σας ειδοποιήσουμε μέσω e-mail. Θα έχετε πάντα την επιλογή να εναντιωθείτε εφόσον δεν συμφωνείτε..

Σε περίπτωση που ο κάτοχος του λογαριασμού έχει χάσει κάθε επικοινωνία με τo www.petvet24.gr , ή αν έχει απενεργοποιήσει το λογαριασμό του, δεν θα ενημερωθεί, ούτε θα χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες.


© 2013 All Rights Reserved.| to by PSDLoft.com