Τηλεφωνικές Παραγγελίες 211 2141217 Παράδοση και στην επαρχία

Διαγωνισμοί και Προσφορές

1.Bonus σύστασης φίλων.

 

Για κάθε φίλο σας που θα πραγματοποιήσει τις αγορές του από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα κερδίζετε έκαστος έκπτωση 10%.

 

 

Προϋποθέσεις

 

1.Οι αγορές να είναι αξίας άνω των 40€ πριν την έκπτωση.

2.Πληρωμή στον τραπεζικό μας λογαριασμό το ακριβές ποσό της παραγγελίας(χωρίς τυχόν τραπεζικές χρεώσεις).

3.Να αναφέρετε το Όνομα χρήστη που σας σύστησε.(ενναλακτικά το email ή το Ον/νυμο) στο πεδίο Σημειώσεις για την παραγγελία σας.

4.Δημιουργία λογαριασμού στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Πληροφορίες

 1. Για κάθε συστηνόμενο κερδίζετε 10% που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προσθετικά. (π.χ έχουν πραγματοποιήσει 3 φίλοι σας(που έχουν αναφέρει ότι τους συστήσατε) αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τότε έχετε δικαίωμα έκπτωσης 10%+10%+10%. Άν η παραγγελία σας προ εκπτώσεων ανέρχεται στα 100€ μετά τις εκπτώσεις το τελικό ποσό θα είναι 72,9€)

2. Η έκπτωση στον συστηνόμενο γίνετε από εκπρόσωπο μας μετά από επιβεβαίωση και επικοινωνία.

3. Από την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια εξαιρείται η απλή σειρά της royal canin σκύλου και γάτας(κανονικά η κτηνιατρική σειρά και η Vet Care)

4. Αποστέλεται ειδικός κωδικός έκπτωσης στον συστήσα μετά την ολοκλήρωση και παραλαβή της παραγγελίας.

 

2.Δημιουργήστε λογαριασμό και κάντε τις αγορές σας.

 

Γίνετε μέλη της κοινότητας μας με την δημιουργία ενός λογαριασμού κάντε τις αγορές σας και αν αυτές ξεπεράσουν τα 500€ εντός ενός ημερολογιακού έτους από την ημέρα εγγραφή σας κερδίστε μία εξέταση του μικρού σας φίλου από τον κτηνίατρο του PetVet 24, εκπτωτικό κουπόνι καλλωπισμού ή δωροεπιταγή για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

3.Προσφορά Acana&Orijen

 

Η προσφορά αφορά συσκευασίες 13kg για σκύλους και αναφέρετε στα σαλάμια της εταιρείας Doca που θα βρείτε στην κατηγορία λιχουδιές.Αντίστοιχα για γάτες αφορά συσκευασίες 6,8kg και 7kg όπου είναι αυτές διαθέσιμες και αφορά 2 σαλάμια γάτας της ίδιας εταιρείας.

 

*Η προσφορά είναι καθαρά πρωτοβουλία της ομάδας του Petvet 24 που θέλει με αυτόν τον τρόπο να σας καλωσορίσει στο ηλεκτρονικό της κατάστημα και δεν αφορά καμία προωθητική ενέργεια των παραπάνω εταιρείων.

 

 


© 2013 All Rights Reserved.| to by PSDLoft.com